piyasa fiyatına göre iyi snapdragon 8 gen 2 var tablette alınabilir alıyorsanız
Evet Buds 2 Pro sepette 999TL gözden kaçırmayın.Baya iyi. Buds 2 proyuda 2. 5 k indirimli veriyo. İhtiyqcı olan kaçırmasın plus modelini aldım yeni baya iyi tabletler
bende de var ders falan çalışırım diye aldiydim harika bu arada ekran koruyucusunu ne yaptınBaya iyi. Buds 2 proyuda 2. 5 k indirimli veriyo. İhtiyqcı olan kaçırmasın plus modelini aldım yeni baya iyi tabletler
Ben genel olarak kullanmıyorum tabletlerde. Kalem hissi filan ölüyo öyle. Hemde büyük olduğundan sağlam olanı denk gelmedim daha. Ürün daha yrni olduğundan prk seçenek yok haliyle. Ama tab s8plus korumaları oluyomuş diye biliyorum... Kılıf istiyorum ama ya çok para yada saçma fiyatlar. Klavyelimi alsam klavyesizmi bilemiyorumda. 2 sene kılıfsız csm korumasız kullandım tabletimi. %70 evde kullandığım için sorun olmuyor. Çoluk çocukta yok..bende de var ders falan çalışırım diye aldiydim harika bu arada ekran koruyucusunu ne yaptın
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
ben daha adam akıllı bulamadim
yurtdışından 400tlye kılıf getirttim bu arada orjinal kılıfa klavyeye para yetmeyinceBen genel olarak kullanmıyorum tabletlerde. Kalem hissi filan ölüyo öyle. Hemde büyük olduğundan sağlam olanı denk gelmedim daha. Ürün daha yrni olduğundan prk seçenek yok haliyle. Ama tab s8plus korumaları oluyomuş diye biliyorum... Kılıf istiyorum ama ya çok para yada saçma fiyatlar. Klavyelimi alsam klavyesizmi bilemiyorumda. 2 sene kılıfsız csm korumasız kullandım tabletimi. %70 evde kullandığım için sorun olmuyor. Çoluk çocukta yok..
Ben istediğim gibi bulamadım hepsi neredeuse ya kapaklı model yada çok kaba. Telefon kabı gibi ince sadece kılıf olsa keşke adam akıllı.. Prjinal kılıfta klavyeli alsam kullanmauacağım. Akılı kılıf alsam hoşuma gitmedi 2k para diyolar. Biraz modüler yapmışlar hepsi olsa çok iyiama 15k yı geçeryurtdışından 400tlye kılıf getirttim bu arada orjinal kılıfa klavyeye para yetmeyince