Neler Yeni

🔥İndirim Samsung Galaxy Tab S9 20299TL

PNSHER

80+ Bronze
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
m2 çipli ipad air varken alınmaz
Android telefon kullanıcısının ipad alması saçma olur ve ekstra kalem alacağını düşünürsek arada 10K fiyat farkı oluyor.

B1L0

Hayırlı forumlar
Moderatör
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
10,575
İsim
bilo
İlgilendiği Kategoriler
Her şeyden ufak ufak
m2 çipli ipad air varken alınmaz
Sırf apple diye 20k verdiğim bi cihazın ips 60hz ekranı olması beni üzer :D Şu cihaz varken ekosistemi olmadığı sürece apple alanın aklına şaşarım gerçekten. Oled ekran, sd 8 gen 2, 8 ram, kalemi içinde var, daha ne isteyeyim. 20k fiyata şu an daha iyi tablet alınmaz.

Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
Ahmet Altınraş

Teykage

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,198
İsim
Yağız Berk Özel
S9'da SD kart girişi var mı?

B1L0

Hayırlı forumlar
Moderatör
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
10,575
İsim
bilo
İlgilendiği Kategoriler
Her şeyden ufak ufak
Dahası  
Reaksiyon skoru
92
İsim
AHMET KUTAY GÜVEN
Sırf apple diye 20k verdiğim bi cihazın ips 60hz ekranı olması beni üzer :D Şu cihaz varken ekosistemi olmadığı sürece apple alanın aklına şaşarım gerçekten. Oled ekran, sd 8 gen 2, 8 ram, kalemi içinde var, daha ne isteyeyim. 20k fiyata şu an daha iyi tablet alınmaz.
Beni hiç üzmüyor bütün kullandıgım cihazlarda pil tasarrufu için 60 hz kullanıyorum gözüm zaten ola alıştı ipadlerin android tabletlerden daha uzun ömürlü oldugunu düşünüyorum ondan dolayı ipad tercih ettim (android telefon kullaıyorum )
Mesaj otomatik birleştirildi:

S9'da SD kart girişi var mı?
Arkadaşımda var 1 tb kadar destekli var

tableti öğrenciler ağırlıklı olarak kullandığı için ekranın kaliteli olması daha önemli zaten sıradan kulllanıcı m2yi hakkını vererek kullanamz buyuzden bence s9 daha alınası
Şu an ki zamanda m2 nin hakkını bir ögenci veremez haklısın ama 2-3 yıl sonra sistem gereksinimleri artıcak ve m2 normal bir işlmeci konumuna gelicek şu an m2 nin hakkını montaj programlarını kullanan kişiler verebilir diye düşünüyorum

PNSHER

80+ Bronze
Beni hiç üzmüyor bütün kullandıgım cihazlarda pil tasarrufu için 60 hz kullanıyorum gözüm zaten ola alıştı ipadlerin android tabletlerden daha uzun ömürlü oldugunu düşünüyorum ondan dolayı ipad tercih ettim (android telefon kullaıyorum )

Arkadaşımda var 1 tb kadar destekli var
Kalemiyle beraber düşününce arada 10bin tl fark oluyor. 8 gen 2 yeterince güçlü bir işlemci böyle bir cihazı zaten parçalanasıya kadar kullanırsınız bence gereksiz.

Dahası  
Reaksiyon skoru
92
İsim
AHMET KUTAY GÜVEN
samsung tabletlerin şahıdır. parası olan alsın.
Bence ipad proların eline kimse su dökemez ama samsung da çok kaliteli tabletler üretiyor tercih meselesidir

Kalemiyle beraber düşününce arada 10bin tl fark oluyor. 8 gen 2 yeterince güçlü bir işlemci böyle bir cihazı zaten parçalanasıya kadar kullanırsınız bence gereksiz.
Kalem i 5.5k 8 gen 2 güzel bir işlemci haklısın ama m2 çok daha güçlü bir işlemci

Top Bottom