Neler Yeni

🔥İndirim Samsung Tab S9 18.799 TL 🔥🔥

Hashus000

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
172
İsim
Cihan Bozkır
Hocam acaba kaç yıl götürür bizi bu 5 rahat çıkarır mı birde şu mükemmel olmuş dediğiniz ne var acaba not alışını da çok merak ediyorum
Mesaj otomatik birleştirildi:

Kalemi gwliyor kutu içerisinden
Kalem varsa iyiymiş. İçinden çıkan kalem iyi midir, bilginiz var mı? Samsung'da kaç farklı kalem var hiç bilmiyorum.

BabaVoss7

80+ Silver
Hocam acaba kaç yıl götürür bizi bu 5 rahat çıkarır mı birde şu mükemmel olmuş dediğiniz ne var acaba not alışını da çok merak ediyorum

Kalemi gwliyor kutu içerisinden
Kırmaz etmezsen çok rahat çıkarır. Ekran kalitesi çok güzel en çok. Film dizi izliyorum genel olarak çok iyi oluyor. Hoparlör kalitesi bayaa iyi İşlemciden dolayı ekranı bölü işlem yapsanız bile takılmıyor kasmıyor. Fps düşmüyor. Samsung telefon kullanıyosanız s23 benzeri aramalar mesajlar direkt bunada düşebiliyor ayarla en sevdiklerimden biri o bundan konuşabiliyoruz. Kalemi çok güzel yazarkende not alırkende çizerkende baya iyi. Klavyeside var bende. Takım olunca dahada kaliteli oluyor kılıfı pahalı ama çok işlevsel bence. Tek sıkıntı kenarları korumuyor benim için problem değil. Kamerası tablete göre iyi bence. Oyun oynarım diyosanız işlemci zaten s23 ultra işr aynı malum... aklıma geşenler2bu kdr

Dahası  
Reaksiyon skoru
55
İsim
Tugay Kuru
İçinden çıkan kalemi basınc duyarlı. Kesinlikle ipad gibi takur tukur yazma hissi vermiyor. Ekran da 120 hertz olduğu için yazarken kayıp gidiyor. Kesinlikle not alma deneyimi şahane.

Uzun ömürlü olmasının sebebi amoled ekranı ve canavar gibi işlemcisi. Nazar değmezse fiziksel anlamda tablete, kendimin 5 ila 10 yıl arası kullanabileceğimi düşünüyorum.

1YouTl

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
17
İsim
Enes
Kırmaz etmezsen çok rahat çıkarır. Ekran kalitesi çok güzel en çok. Film dizi izliyorum genel olarak çok iyi oluyor. Hoparlör kalitesi bayaa iyi İşlemciden dolayı ekranı bölü işlem yapsanız bile takılmıyor kasmıyor. Fps düşmüyor. Samsung telefon kullanıyosanız s23 benzeri aramalar mesajlar direkt bunada düşebiliyor ayarla en sevdiklerimden biri o bundan konuşabiliyoruz. Kalemi çok güzel yazarkende not alırkende çizerkende baya iyi. Klavyeside var bende. Takım olunca dahada kaliteli oluyor kılıfı pahalı ama çok işlevsel bence. Tek sıkıntı kenarları korumuyor benim için problem değil. Kamerası tablete göre iyi bence. Oyun oynarım diyosanız işlemci zaten s23 ultra işr aynı malum... aklıma geşenler2bu kdr
Teşekkür ederim hocam s23 fe kullandığım için samsung alma gereği duydum zaten

İçinden çıkan kalemi basınc duyarlı. Kesinlikle ipad gibi takur tukur yazma hissi vermiyor. Ekran da 120 hertz olduğu için yazarken kayıp gidiyor. Kesinlikle not alma deneyimi şahane.

Uzun ömürlü olmasının sebebi amoled ekranı ve canavar gibi işlemcisi. Nazar değmezse fiziksel anlamda tablete, kendimin 5 ila 10 yıl arası kullanabileceğimi düşünüyorum.
Teşekkür ederim hocam

Dahası  
Reaksiyon skoru
55
İsim
Tugay Kuru

Eklemeyi unutmuşum ama Üstteki arkadaş da eklemiş. Hoparlörü mükemmel ötesi. Dümdüz müzik dinlemek bile çok keyifli .

Dahası  
Reaksiyon skoru
55
İsim
Tugay Kuru
Eklemeyi unutmuşum ama Üstteki arkadaş da eklemiş. Hoparlörü mükemmel ötesi. Dümdüz müzik dinlemek bile çok keyifli .
Genel olarak son cümlem almak isteyen kaçırmasın arkadaşlar. Uzun süreler aklınız rahat olur ve güzel bir deneyim yaşarsınız. Sanmıyorum ki alıp da pişman olan çıksın

1YouTl

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
17
İsim
Enes
11 inç olmasından mütevellit bölünmüş şekilde işlem yapmak rahat oluyor mu

Birde kenar bezelleri kaç mm acaba kalın mı göründüğü kadar

Dahası  
Reaksiyon skoru
55
İsim
Tugay Kuru
11 inç olmasından mütevellit bölünmüş şekilde işlem yapmak rahat oluyor mu

Birde kenar bezelleri kaç mm acaba kalın mı göründüğü kadar
Eğer bu tableti kullanarak profosyonel bir iş yapmayı planlıyorsanız örneğin Tez Yazmak vb, 11 inch size küçük gelecektir. Fakat bir tarayıcıda youtubede video izlerken diğerinde twitterde gezmek, haber okumak gibi amaçla kullanacaksanız kesinlikle 11 inch yeterli gelecektir.

Kenar çerçeve kalınlığına gelirsek, ne ince ne de kalın olduğunu söyleyebilirim fakat Ekranı Amoled olduğu siyahlar tam olduğu için genelde karanlık ve gece sahnelerinde çerçevesinin olduğunu bile anlamıyorsunuz. Kenar çerçeveleri daha ince olabilirmiş diye hiç düşünmedim bile 6 aydır.

Şunu da ekleyeyim; 11 inch boyutu gece yatağa girerken veya uzanırken, şehirlerarası seyehatlerde, uçak seyehatlerinde, cafe ve benzeri yerlerde hiç sırıtmayan bir boyut. Tab s9/10 serisinin plus veya ultra modellerinde aynı durumda tabletin kullanımında zorluk yaşanabilir veya kaba durduğunu hissedebilirsiniz.

1YouTl

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
17
İsim
Enes
Eğer bu tableti kullanarak profosyonel bir iş yapmayı planlıyorsanız örneğin Tez Yazmak vb, 11 inch size küçük gelecektir. Fakat bir tarayıcıda youtubede video izlerken diğerinde twitterde gezmek, haber okumak gibi amaçla kullanacaksanız kesinlikle 11 inch yeterli gelecektir.

Kenar çerçeve kalınlığına gelirsek, ne ince ne de kalın olduğunu söyleyebilirim fakat Ekranı Amoled olduğu siyahlar tam olduğu için genelde karanlık ve gece sahnelerinde çerçevesinin olduğunu bile anlamıyorsunuz. Kenar çerçeveleri daha ince olabilirmiş diye hiç düşünmedim bile 6 aydır.
Çok teşekkür ederim hocam vaktiniz için

B1L0

Hayırlı forumlar
Moderatör
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
10,136
İsim
bilo
İlgilendiği Kategoriler
Her şeyden ufak ufak
ulan 10 gün önce 20500e düştü diye aldıydım bunu amazondan yapılır mı bu bee...
Amazonda da indirimde hocam, kampanya döneminde fiyat farkı ödemesi yapılabiliyor, belki de kupon falan verirler desteğe bi yazın.

ikotti

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
İlker
20.800'e amazondan almıştım 3 gün önce. İnanılmaz premium bi cihaz kullanması herhangi bir şey yapması çok keyifli. Bu fiyatlara kaçmaz. Ben bi heves alıp ihtiyacım fazlası olduğunu anlayıp iade ettim bugün 😅 Ama ihtiyacı olana gerçekten her türlü çözümü sunar hayran kaldım.

Top Bottom