🔥İndirim Samsung Tab S9 18.799 TL 🔥🔥

6 aydır kullanıyorum ve çok memnunum. Amoled ekranı ve hızı çok tatmin edici. İçinde meraklı arkadaşlar için güzel özellikler var Samsung Dex gibi. En memnun kaldığım özelliği ekranının kalitesi. Sorusu olan varsa sorabilir kesinlikle tavsiye ediyorum

Senden nefret ediyorum çünkü seni sevmiştim.
Düzgün indirime girmiyor diye gidip başka tablet almıştım.

Fiyatları pek takip ettom ama beleş gibi sanırım. Plus var bende çok güzel tablet. Ömürlük denebilir

Ben de ilk aldığımda kalitesini görüp ömürlük kullanılabilir olduğunu düşünmüştüm :D

ben air 4 5 te kullandım not almak icin almıstım dehset cam sesi geliyor kütüphanede kullanılmıyordu sesten sonra bokladıgım samsunglarla tanıştım ve aşık oldum suan s7 var o kadar ergonomik bir kalem ve güzel not alımı varki yazımı cok zevkli apple ile alakası yok s9 almak isterdim fiyatta iyi düsünen alsın dex özelligi ile laptop gibi de kullanılıyor ayrıca samsung notes uygulaması da cok kaliteli 120hz ekran baya yağ gibi s7 bile

İhtiyacı olan direkt çeksin bedava resmen. İçinde 8 Gen 2 bulunan en ucuz cihaz.

ulan 10 gün önce 20500e düştü diye aldıydım bunu amazondan yapılır mı bu bee...

Bwraberinde klavye ve kalem gelmiyor sanırım. Yanında klavye ve kalem olarak ne almak lazım?

6 aydır kullanıyorum ve çok memnunum. Amoled ekranı ve hızı çok tatmin edici. İçinde meraklı arkadaşlar için güzel özellikler var Samsung Dex gibi. En memnun kaldığım özelliği ekranının kalitesi. Sorusu olan varsa sorabilir kesinlikle tavsiye ediyorum
Hocam acaba kaç yıl götürür bizi bu 5 rahat çıkarır mı birde şu mükemmel olmuş dediğiniz ne var acaba not alışını da çok merak ediyorum
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bwraberinde klavye ve kalem gelmiyor sanırım. Yanında klavye ve kalem olarak ne almak lazım?
Kalemi gwliyor kutu içerisinden

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,173,392
Üyeler
186,329
Son üye
kerem616
Geri