Neler Yeni

🔥İndirim Samsung Galaxy Tab S9 20299TL

BabaVoss7

80+ Silver
m2 çipli ipad air varken alınmaz
Herkes ios sevmek zorunda değil. Herkeste iphone yok. Herkes 60 hzi rahat kullanamaz (örnek ben). Herkesin kullanım senaryosu ve alışkanlıkları başka. İpad kötü değil tabii ki. Ama mantıklı bir insan bu fiyat bandında ipad yerine bunu alır

Remi

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,451
İsim
Mustafa Yüksel
İlgilendiği Kategoriler
Bilim, Tarih, Teknoloji, Müzik, Psikoloji, Felsefe
Instagram
@haris4era
Twitter
lrearis
Discord
aster4era

PNSHER

80+ Bronze
Bence ipad proların eline kimse su dökemez ama samsung da çok kaliteli tabletler üretiyor tercih meselesidir
Mesaj otomatik birleştirildi:

Kalem i 5.5k 8 gen 2 güzel bir işlemci haklısın ama m2 çok daha güçlü bir işlemci
Tercih meselesi. Ben 30k ya çıkarsam zaten yine gider tab s10+ alırım.

Mahmut Yılmaz

80+ Silver
samsung yine farkını belli eder. en sağlam teknoloji devi samsung. yıkılmaz. sallanmaz. (rakip firma mağaza çalışanıyım)

Dahası  
Reaksiyon skoru
50
İsim
can demir
Iphone kullanmama rağmen tabletimi Samsung aldım sadece video izliyorum m2 hiçbir işime yaramıyor ekranı daha büyük S9+ almıştım amoled hemde memnunumda not alırken falan iş görüyor

Yuh çok uçuyorsunuz Apple üst segmentte ve üreticiler için tekeldir
android tarafından bahsetmek istedim. apple ürünleri için yorum yapamam çünkü apple ürünleri kullanan bir kişi değilim.

Dahası  
Reaksiyon skoru
58
İsim
Yusuf Gugen

Remi

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,451
İsim
Mustafa Yüksel
İlgilendiği Kategoriler
Bilim, Tarih, Teknoloji, Müzik, Psikoloji, Felsefe
Instagram
@haris4era
Twitter
lrearis
Discord
aster4era
android tarafından bahsetmek istedim. apple ürünleri için yorum yapamam çünkü apple ürünleri kullanan bir kişi değilim.
Androidde Huawei favorimdir, işlemcileri kötü ancak geri kalan her konuda çok güzel zaten işlemciyle işi olan Apple almalı diye düşünüyorum

PNSHER

80+ Bronze
23 aralık tarihinde 16k ya düşmüştü. Zaten hep 20k bandındaydı bu tablet.
Gözümden kaçmadıysa hiç bir forumda konusu açılmamış. Onun harici en düşük 18800TL ye düşmüş 1 buçuk ay önce. Günden güne fiyatların değiştiğini düşünürsek şu an bu fiyat iyi.

Dahası  
Reaksiyon skoru
16
İsim
-
İlgilendiği Kategoriler
Laptop - İç donanımlar
Ben 2.5 sene önce aldığım ipad 9. nesili hala kullanıyorum kasma donma yok not alırken de hala taş gibi çalışıyor sadece ekran gövde oranı çok kötü. Android tablet kısmında ise birkaç defa tab s7 kullanma şansım oldu ne yalan söyliyim ikisi arasında öyle çok benim kullanımımı değiştiren şeyler olmadı sadece samsung da ekran gövde oranı daha iyi olduğundan daha rahat yazı yazılabiliyordu. Onun dışında tamamen ne istediğinize ve bütçenize göre yönlenmeniz gerekiyor. Şuan yeni bir tablet alacak olsam işime en çok yarayacak özelliklere göre sıralandırır ona göre seçimimi yapardım. İki firma da çok büyük iki firmanın da ürünleri kendi klasmanında harika işler yapıyor.

Dahası  
Reaksiyon skoru
56
İsim
Tugay Kuru
Uzun süredir Iphone ve tabs9 sahibiyim. 1 kez bile tabletim de apple olsaydı deme gereksiniminde bulunmadım.
Tab s9 almanızı tavsiye ederim. Alıp da pişman olan duymadım. 60 hz lcd ekranla nostalji yapmak isterseniz yüklü bir miktar ödeyerek ipad alabilirsiniz.

Top Bottom