Neler Yeni

🔥İndirim 🔥 Samsung galaxy watch 6 classic 47mm gümüş VADE FARKSIZ 12 AY TAKSİTLE 5999TL! 🔥

xthepatates

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
267
İsim
Yiğit Arık
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

MctCan

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
630
İsim
Mecit Can Horasan
İlgilendiği Kategoriler
sıcak fırsatlar
Bende Astro Edition u var güzel saat

MSI aşığıyimm

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,098
İsim
Ali Batmaz
Diğer sitelerde de aynı fiyat

xthepatates

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
267
İsim
Yiğit Arık
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Diğer sitelerde de aynı fiyat
Düne kadar en ucuzu 6500 dü. Ve satıcıda göndericide amazon. Ekstra 80tl de diğer sitelere göre indirimi var. Bide papara nays komboladınmı tadından yenmez.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Dostum o kod ile indirim promosyona uygun isen promosyonu uygula dedikten sonra sepette fiyat düşer haricî kod ile İndirim olmaz
Az önce kod ile almayı denedim indirimli fiyattan gösterdi fakat siparişi verince ödeme yöntemini düzenleyin diye hata verdi. Şimdide kod eklenmiyor. Girdiğiniz promosyon kodu satın alma işleminde kullanılmaz diyor.

Son düzenleme:

mami4k

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
24
İsim
Muhammed Tetik
Düne kadar en ucuzu 6500 dü. Ve satıcıda göndericide amazon. Ekstra 80tl de diğer sitelere göre indirimi var. Bide papara nays komboladınmı tadından yenmez.

Az önce kod ile almayı denedim indirimli fiyattan gösterdi fakat siparişi verince ödeme yöntemini düzenleyin diye hata verdi. Şimdide kod eklenmiyor. Girdiğiniz promosyon kodu satın alma işleminde kullanılmaz diyor.
Dostum 6000 TL'ye ürün almanın sebebi 80 tl kupon mu cidden

Promosyona uygun olmadığını için indirim olmaz.

Bookless

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
272
İsim
Burak
Lansmanda 8000e almıştım fiyatı güzel düşmüş, Android telefon kullanıyorsanız bu fiyata alınabilecek en iyi saat bence.

xthepatates

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
267
İsim
Yiğit Arık
Dostum 6000 TL'ye ürün almanın sebebi 80 TL kupon mu cidden
Satıcı ve gönderici amazonken diğer sitelerden almak ne kadar mantıklı sana kalmış 🤷

Lansmanda 8000e almıştım fiyatı güzel düşmüş, Android telefon kullanıyorsanız bu fiyata alınabilecek en iyi saat bence.
Katılıyorum.

Ömer Murat KARACA

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,019
İsim
Ömer Murat KARACA
Eski Galaxy saati olanlar samsung'un sitesinden de alabilir. 1500TL takas desteği var. 2. Elde satsam 2K anca edecek Watch 4 Classic saatimi takas desteğiyle 3K'ya benden alıp 3K farkla Watch 6 Classic 47mm veriyor. Bence makul bir değişiklik.

EDİT; ZIRTOLAR WATCH 5 ALTINI TAKASA KAPATMIŞLAR :(

Son düzenleme:
Top Bottom