OrkunJJ
80+ Silver
SAMSUNG HW-C450 C-Soundbar
Amazon daki indirimi kaçıranlar için.Sepete ekleyin fiyat 3.324TL'ye düşüyor.
Bende aynı şekil Amazon'dan satın aldım. 174TL için kesinlikle iptal edilmemesi daha mantıklı olur. En ufak sıkıntıda sattığı ürünün arkasında durdukları için bu zamana kadar hiç bir sıkıntı yaşamadımSabah amazondan satın aldım. İstesem siparişi iptal edip 174 TL daha ucuza buradan çekerimde sırf satış sonrası destek ve iade politikasından dolayı yapmayacağım. Amazona buradan kucak dolusu sevgiler..
Aynı görüşteyim mediamarkttan alsam gelen ürün sorunlu olsa veya beğenmesem kutusu açılan elektronik ürünün iadesinde sorun çıkarıyorlar. Yetkili servise götürün servis raporuyla iade edin vs. hiç çekemem geçmiş tecrübelerimden dolayı genelde elektronik ürün alışverişlerimde amazon tercih ediyorum.Bende aynı şekil Amazon'dan satın aldım. 174TL için kesinlikle iptal edilmemesi daha mantıklı olur. En ufak sıkıntıda sattığı ürünün arkasında durdukları için bu zamana kadar hiç bir sıkıntı yaşamadım
Bu modelde atmos var mı ki yok diye biliyorum dolby audio olabilir.Dolby Atmos candır.
Bilgisayar, TV yada telefona bağlayıp ses çıkışı elde ediyorsun bildiğin hoparlör işte.Bu ürünü almış olsak nasıl değerlendirebiliriz? Hiç kullanmadım daha önce böyle bir şey?
1 ay sonra servis bakar amazon'un bir önemi kalmıyor, neresi ucuzsa oradan alnıır boş muhabbetSabah amazondan satın aldım. İstesem siparişi iptal edip 174 TL daha ucuza buradan çekerimde sırf satış sonrası destek ve iade politikasından dolayı yapmayacağım. Amazona buradan kucak dolusu sevgiler..
Hatta bilmedikleri için yazıyorum o süreden sonra Amazondan kayıt alıp gönderdikleri de Amazon iade alıp parayı hesaba gönderecek. Sonra 3000 liraya soundbar arayacaklar. Tecrübe ile sabittir.1 ay sonra servis bakar amazon'un bir önemi kalmıyor, neresi ucuzsa oradan alnıır boş muhabbet