Z Zombie9 80+ Bronze Katılım 23 Mart 2020 Mesajlar 743 Dahası Reaksiyon skoru 256 İsim Erhan Kaya 17 Ocak 2021 #27 Emir41 yazmış: nerden anlıyorsun ölü pixeli? zahmet olmazsa ölü pixelin fotorafını atabilirmisin test yaparken karşıma ne çıkacağını bileyim Devamı için tıklayın... Google a white screen yaz sitelerden birine gir ve tam ekran yap. Siyah nokta varsa ölü pixeldir
Emir41 yazmış: nerden anlıyorsun ölü pixeli? zahmet olmazsa ölü pixelin fotorafını atabilirmisin test yaparken karşıma ne çıkacağını bileyim Devamı için tıklayın... Google a white screen yaz sitelerden birine gir ve tam ekran yap. Siyah nokta varsa ölü pixeldir
-CrawL 80+ Gold Katılım 25 Ağustos 2020 Mesajlar 5,350 17 Ocak 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi #28 Zombie9 yazmış: Google a white screen yaz sitelerden birine gir ve tam ekran yap. Siyah nokta varsa ölü pixeldir Devamı için tıklayın... hmm anladım hiç yok o zaman bende
Zombie9 yazmış: Google a white screen yaz sitelerden birine gir ve tam ekran yap. Siyah nokta varsa ölü pixeldir Devamı için tıklayın... hmm anladım hiç yok o zaman bende
Z Zombie9 80+ Bronze Katılım 23 Mart 2020 Mesajlar 743 Dahası Reaksiyon skoru 256 İsim Erhan Kaya 17 Ocak 2021 #29 Emir41 yazmış: hmm anladım hiç yok o zaman bende Devamı için tıklayın... Hayırlı olsun