Farkettiysen 4 5 tane secenek sundum . Exynos islemciler oyunlarda asiri ısınıyor. Fps droplarına sebep oluyor. Git bir wot blitzi yüksek ayarlara al bakiyim exynos 850 ile 30 fps bile gecemezsin . Msaa dan bahsetmiyorum bile. Bilen insan zaten a21s veya m12 ye o kadar para vermez. Alacaksan güçlü mediatek dimensity islemciler ya da sp alacaksın keyfine bakacaksın.A52 kullanıyorsunuz ve a21s e geçiceksiniz? Doğru mu? Eğer böyle ise sakın yapmayın.
Mesaj otomatik birleştirildi:
isşemcisi cko kotu exynos alinmaz exynıs alanın beyni yotur
Benim telefonum da (A21s) 1080p 30fps çekiyor ama 30fps olduğunu hissetmiyorsunuz. Bi kere bunu abartmayın.
Ayrıca Exynos 850'nin akıcı oynatamadığı oyun söyleyin bana.
Son olarak gerçekten böyle boş bahaneler sunarak gm 20 pro mu öneriyorsunuz?
Isınmaktan kastın kaç derece? Çoğu zaman saatlerce oyun oynamama rağmen en fazla 43 derece oldu daha da yukarıya çıkmadı. Fps ise neredeyse azalmadı.Farkettiysen 4 5 tane secenek sundum . Exynos islemciler oyunlarda asiri ısınıyor. Fps droplarına sebep oluyor. Git bir wot blitzi yüksek ayarlara al bakiyim exynos 850 ile 30 fps bile gecemezsin . Msaa dan bahsetmiyorum bile. Bilen insan zaten a21s veya m12 ye o kadar para vermez. Alacaksan güçlü mediatek dimensity islemciler ya da sp alacaksın keyfine bakacaksın.
Aynen baya akiciymis yav. 11 fps ler 14 fpsler droplar telefon yerlerde surunuyor. Ayarlar akicida bide 30 fps zor aliyor.Isınmaktan kastın kaç derece? Çoğu zaman saatlerce oyun oynamama rağmen en fazla 43 derece oldu daha da yukarıya çıkmadı. Fps ise neredeyse azalmadı.
Aynen hocam. M12yi oyun için önermedim zaten.iPhone ve Samsung'tan başka telefona elimi sürmem diyen bir kitle var. Bu kitleden bütçesi düşük olanların pek fazla seçeneği yok.
Dışarıdaki halk sizin bizim gibi FPS, işlemci, kamera sensörü falan bilmiyor. Bu telefonu da zaten gece gündüz PUBG oynayacak adam almasın bir zahmet. Kutudan Android 11'le çıkan, başarılı OneUI arayüzlü ve Samsung Türkiye garantili olan bir telefon işte, çok beklentiye girmemek lazım.
Bu telefonu "Çan çin çon telefonlardan iyidir en azından" diyerek o kadar çok kişi alacak ki![]()
HayırYerine A21S'te tercih edilebilir.
Ciddi söylüyorum fps 30 ama gerçekten akıcı. Ben A21s telefonum ile denedim M12 ile aynılar zaten ikiside aynı performansı verecektir.M12 de wot blitz acin bide en yuksege alin ayarlari 10 fps zor alir cok iyiymis ya
30 fps almanin sebebi hd kaplamalarin kapali. Yani bir nevi texture quality dusuk seviyede. Yoksa imkani yok 30 fps alamazsin hersey en yuksekteCiddi söylüyorum fps 30 ama gerçekten akıcı. Ben A21s telefonum ile denedim M12 ile aynılar zaten ikiside aynı performansı verecektir.
30 fps aldigina dair bir kanitin varmi . Suyun oldugu biryerde sol altta fps yaziyor zaten ekran görüntüsü alip at hd kaplamalari acip o zaman İnanirim ama mumkun degilCiddi söylüyorum fps 30 ama gerçekten akıcı. Ben A21s telefonum ile denedim M12 ile aynılar zaten ikiside aynı performansı verecektir.
Yapacağım.30 fps almanin sebebi hd kaplamalarin kapali. Yani bir nevi texture quality dusuk seviyede. Yoksa imkani yok 30 fps alamazsin hersey en yuksekte
30 fps aldigina dair bir kanitin varmi . Suyun oldugu biryerde sol altta fps yaziyor zaten ekran görüntüsü alip at hd kaplamalari acip o zaman İnanirim ama mumkun degil
Ne yalan söyliyim 2.7gb indirmeye erindim. Dediğiniz gibi 30fps'den az olacaktır zaten.30 fps almanin sebebi hd kaplamalarin kapali. Yani bir nevi texture quality dusuk seviyede. Yoksa imkani yok 30 fps alamazsin hersey en yuksekte
30 fps aldigina dair bir kanitin varmi . Suyun oldugu biryerde sol altta fps yaziyor zaten ekran görüntüsü alip at hd kaplamalari acip o zaman İnanirim ama mumkun degil