Neler Yeni

Samsung M14 çinli markaları yok etti.

Aykut D.

80+ Gold
Telefonun Hızlı Şarj özelliğinin belirten değer aslında hızlı şarj olması değil , Telefonun bataryasını koruyan entegreler ve adaptive edilmiş bataryalardır. 33W Şarjı olan cihazın önemli noktası hızlı şarj olması değildir batarya ömrününde ona göre uzun gitmesi tasarlanır. Yoksa 67W Redmi Note 11 Pro kullanıcılarında aşırı derecede şikayet olurdu.
Samsung kullanıcılarıda bununla kendini avutuyor işte.
Aynı dönemde note 6 pro alan kuzenim şuan 2. Bataryasını değişiyor? Hiç ağlamayın bence yazılım batarya ve ekran konusunda kesinlikle samsung çinli markalardan daha iyi. Performans anlamında fiyata oranla çinliler daha iyi .

Aykut D.

80+ Gold
Aynı dönemde note 6 pro alan kuzenim şuan 2. Bataryasını değişiyor? Hiç ağlamayın bence yazılım batarya ve ekran konusunda kesinlikle samsung çinli markalardan daha iyi. Performans anlamında fiyata oranla çinliler daha iyi .
5000 mah kapasiteye 15w 2 saatte dolduruyor ama çokta önemli değil akşam sarja bırakıp sabaha alıyorum gün içerisinde şarjı bitmediginden ötürü şarj hızı beni hiç rahatsız etmedi.
Mesaj otomatik birleştirildi:

5000 mah kapasiteye 15w 2 saatte dolduruyor ama çokta önemli değil akşam sarja bırakıp sabaha alıyorum gün içerisinde şarjı bitmediginden ötürü şarj hızı beni hiç rahatsız etmedi.
Cihazı 5v 2amp 10w yavaş şarj modunda kullanıyorum cihaz sakin rahat şarj olması için.

Mithril

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
934
İsim
Muhammet Kürkçü
Kim ne derse desin bu zamanda pls ekrana para vermem. İps ekrana bile laf ediyorum ama pls başka bir seviye.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,031,972
Üyeler
163,587
Son üye
Skiff
Top Bottom