Neler Yeni

Samsung M22 Siparis Ettim Telefon Nasil

AdomSegat

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,777
İsim
Adem oku
Evet arkadaslar Samsung G. M22 Aldim 4 GB Ram Ve 128 GB Hafizasi var Batarya/Sarj ve Ekranini begendim beyaz olan modeli aldim ozellikle 90HZ Olmasi cok iyi ve islemciside oyunlarda guzel telefon f/p geldi bana aldim sizce nasil problem yasarmiyim yada m22de olan kronik bir problem varmidir
not
klavye ingilizce kusura bakmayin

NespaY

80+ Silver
Evet arkadaslar Samsung G. M22 Aldim 4 GB Ram Ve 128 GB Hafizasi var Batarya/Sarj ve Ekranini begendim beyaz olan modeli aldim ozellikle 90HZ Olmasi cok iyi ve islemciside oyunlarda guzel telefon f/p geldi bana aldim sizce nasil problem yasarmiyim yada m22de olan kronik bir problem varmidir
not
Bunları sipariş etmeden önce sorman lazım değil miydi?

AdomSegat

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,777
İsim
Adem oku
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

BurakBrllr

80+ Silver
En İyi Cevap
1
not
Bildiğim kadarıyla sorunu yok. Zaten Samsung yazılım konusunda şuan ucuz Çinli markalardan daha iyi.
Güle güle kullan hocam.

AdomSegat

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,777
İsim
Adem oku
Bildiğim kadarıyla sorunu yok. Zaten Samsung yazılım konusunda şuan ucuz Çinli markalardan daha iyi.
Güle güle kullan hocam.
eyvallah
acikcasi m21 pubgde 60 fps veriyormus ama pubg cok oynamiyorum genelde siniftaki agalarla 5 kisi lol mobil atiyoz ondada 60 fps veriyor yeterli ekrani 90 hz oldugunu begendim aldim

BurakBrllr

80+ Silver
En İyi Cevap
1
eyvallah
acikcasi m21 pubgde 60 fps veriyormus ama PUBG cok oynamiyorum genelde siniftaki agalarla 5 kisi lol mobil atiyoz ondada 60 fps veriyor yeterli ekrani 90 hz oldugunu begendim aldim
Mobilden cihazı zorlayacak oyun oynamıyorum. O konuda senin araştırmaların daha iyi olur hocam. Bende A52 kullanıyorum. Arayüzü falan diğer cihazlara göre daha kaliteli gözüküyor.

AdomSegat

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,777
İsim
Adem oku
Mobilden cihazı zorlayacak oyun oynamıyorum. O konuda senin araştırmaların daha iyi olur hocam. Bende A52 kullanıyorum. Arayüzü falan diğer cihazlara göre daha kaliteli gözüküyor.
katiliyorum yeni a serisindeki 2 lerde ornegin a 22 vesayire bende begendim annemde a32 var fena degil

BurakBrllr

80+ Silver
En İyi Cevap
1
katiliyorum yeni a serisindeki 2 lerde ornegin a 22 vesayire bende begendim annemde a32 var fena degil
Evet hocam. Yeni modellerde iyileştirmeler oldu genel olarak.
Hayırli olsun. Güle güle kullan tekrardan.

Top Bottom