55 civarına düşmüştü geçenlerde 256 lığı yine o makul gözüküyorYd almicam kesinlikle uğraşmayı sevmiyorum zaten alırsam 3x taksitle alicam
55 civarına düşmüştü geçenlerde 256 lığı yine o makul gözüküyorYd almicam kesinlikle uğraşmayı sevmiyorum zaten alırsam 3x taksitle alicam
Eğer telefonunu 6 sene kullanmayacaksan ve güncelleyeceksen Apple al. Samsungları satmak zor. Apple'ı 10 sene sonra bile peynir ekmek gibi satabilirsin enflasyonda dolar bazında değer kaybetse bile tl bazında değeri aynı kalıyor.Arkadaşlar 60 k bütçem var iPhone 16 alicaktim fakat o parayı verip 60 Hz almak beni kötü hissettirdi pro serisi çok pahalı Samsung un çok daha iyi olduğunu biliyorum çoğu özellikte ama iPhone daha önce kullanmadığım dan iPhone alasım var
Düzenleme: iPhone 16 alıp seneye s25 serisine gelebilirim takas desteği ile veya satarım
Bence de telefona 60k fazla. 30k ideal. Zaten telefondan yoğun, önemli bir işin Olmadıkça (ki nasıl olabilir bilmiyorum) gayet yeterli 30klık telefon14 pro veya 16 olacak olursa da banada çok garip geliyo telefona 60 k para vermek babam mesela ben gidip reeder alicam 5 k diyo parası olmasına rağmen
Mesaj otomatik birleştirildi:
iPhone alıp satacağım büyük ihtimalle sevmezsem satacağım
128 alicam55 civarına düşmüştü geçenlerde 256 lığı yine o makul gözüküyor
2. El param hazır ve nakit olsa olabilir ama taksit olucak2. Elde 15 Pro yapıştır.
Dediğim gibi iPhone alıp sevmesem satarım Samsung alırım iPhone değer kaubemiyor zaten yılbaşından sonra artar fiyatıEğer telefonunu 6 sene kullanmayacaksan ve güncelleyeceksen Apple al. Samsungları satmak zor. Apple'ı 10 sene sonra bile peynir ekmek gibi satabilirsin enflasyonda dolar bazında değer kaybetse bile tl bazında değeri aynı kalıyor.
s25 seresini beklicem samsung alırsam sss25 serisini ucuza getirmek içinde iphone alim diyorumDaha uygun olsun istiyorsan s24ultra alıp server kaydı yaparsan miss olur. Hiç ugrasmıcam diyorsan samsung al yinede fmjdjsd. S23 ultra kullanıyorum
Bence cok yorma kendini S24Ultra al gec iphonenin yuzune bile bakmazsinArkadaşlar 60 k bütçem var iPhone 16 alicaktim fakat o parayı verip 60 Hz almak beni kötü hissettirdi pro serisi çok pahalı Samsung un çok daha iyi olduğunu biliyorum çoğu özellikte ama iPhone daha önce kullanmadığım dan iPhone alasım var
Düzenleme: iPhone 16 alıp seneye s25 serisine gelebilirim takas desteği ile veya satarım