Neler Yeni

Yardım Samsung mu iPhone mu ?

Remi

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,177
İsim
Mustafa Yüksel
İlgilendiği Kategoriler
Bilim, Tarih
Instagram
@remileas
Discord
lrearis
Arkadaşlar 60 k bütçem var iPhone 16 alicaktim fakat o parayı verip 60 Hz almak beni kötü hissettirdi pro serisi çok pahalı Samsung un çok daha iyi olduğunu biliyorum çoğu özellikte ama iPhone daha önce kullanmadığım dan iPhone alasım var

Düzenleme: iPhone 16 alıp seneye s25 serisine gelebilirim takas desteği ile veya satarım
Eğer telefonunu 6 sene kullanmayacaksan ve güncelleyeceksen Apple al. Samsungları satmak zor. Apple'ı 10 sene sonra bile peynir ekmek gibi satabilirsin enflasyonda dolar bazında değer kaybetse bile tl bazında değeri aynı kalıyor.

LoserIl

80+ Gold
En İyi Cevap
1
14 pro veya 16 olacak olursa da banada çok garip geliyo telefona 60 k para vermek babam mesela ben gidip reeder alicam 5 k diyo parası olmasına rağmen
Mesaj otomatik birleştirildi:

iPhone alıp satacağım büyük ihtimalle sevmezsem satacağım
Bence de telefona 60k fazla. 30k ideal. Zaten telefondan yoğun, önemli bir işin Olmadıkça (ki nasıl olabilir bilmiyorum) gayet yeterli 30klık telefon

şahin doğan

80+ Platinum
2. Elde 15 Pro yapıştır.

UnderGoin

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
514
İsim
XXXX
55 civarına düşmüştü geçenlerde 256 lığı yine o makul gözüküyor
128 alicam

2. Elde 15 Pro yapıştır.
2. El param hazır ve nakit olsa olabilir ama taksit olucak

Eğer telefonunu 6 sene kullanmayacaksan ve güncelleyeceksen Apple al. Samsungları satmak zor. Apple'ı 10 sene sonra bile peynir ekmek gibi satabilirsin enflasyonda dolar bazında değer kaybetse bile tl bazında değeri aynı kalıyor.
Dediğim gibi iPhone alıp sevmesem satarım Samsung alırım iPhone değer kaubemiyor zaten yılbaşından sonra artar fiyatı

MctCan

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
609
İsim
Mecit Can Horasan
İlgilendiği Kategoriler
sıcak fırsatlar
Daha uygun olsun istiyorsan s24ultra alıp server kaydı yaparsan miss olur. Hiç ugrasmıcam diyorsan samsung al yinede fmjdjsd. S23 ultra kullanıyorum

UnderGoin

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
514
İsim
XXXX
Daha uygun olsun istiyorsan s24ultra alıp server kaydı yaparsan miss olur. Hiç ugrasmıcam diyorsan samsung al yinede fmjdjsd. S23 ultra kullanıyorum
s25 seresini beklicem samsung alırsam sss25 serisini ucuza getirmek içinde iphone alim diyorum

AkifM2009

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
205
İsim
Akif Memmedov
İlgilendiği Kategoriler
Telefon önerileri
Instagram
AkifM2009
Arkadaşlar 60 k bütçem var iPhone 16 alicaktim fakat o parayı verip 60 Hz almak beni kötü hissettirdi pro serisi çok pahalı Samsung un çok daha iyi olduğunu biliyorum çoğu özellikte ama iPhone daha önce kullanmadığım dan iPhone alasım var

Düzenleme: iPhone 16 alıp seneye s25 serisine gelebilirim takas desteği ile veya satarım
Bence cok yorma kendini S24Ultra al gec iphonenin yuzune bile bakmazsin

Top Bottom