leavemealone
80+
Dahası
bu model ikinci monitör olarak alınır mı şimdi kullandığım ips yanına bi de va alıp deneyimlemek istiyorum iyi midir bu model
bende zaten amd gpu var hocamgüzel ama yanlış bilmiyorsam g-sync yok bu modelde
Alınmaz ghosting varbu model ikinci monitör olarak alınır mı şimdi kullandığım ips yanına bi de va alıp deneyimlemek istiyorum iyi midir bu model
Hocam eskiden kullanıyordum şimdi bu halde tavsiye edermiyim ikinci monitör olarak ederim ama ben 3.500 e almıştım fiyat performansbu model ikinci monitör olarak alınır mı şimdi kullandığım ips yanına bi de va alıp deneyimlemek istiyorum iyi midir bu model
çok mu var hocam yoksa idare edilebilir derecede mi vaların çoğunda var diyorlardı zatenAlınmaz ghosting var
bu hale nasıl geldi hocamHocam eskiden kullanıyordum şimdi bu halde tavsiye edermiyim ikinci monitör olarak ederim ama ben 3.500 e almıştım fiyat performans
Orasını bosverin hocam kişisel problem diyelim ama darbelere karşı baya dayanıklı onu diyeyim ghostinge gelicek olursak yok denebilecek kadar şahsen 3.500 e almıştım fiyat performans olarak iyiydiçok mu var hocam yoksa idare edilebilir derecede mi vaların çoğunda var diyorlardı zaten
Mesaj otomatik birleştirildi:
bu hale nasıl geldi hocam
çok var hiç kimse memnun değilçok mu var hocam yoksa idare edilebilir derecede mi vaların çoğunda var diyorlardı zaten
Mesaj otomatik birleştirildi:
bu hale nasıl geldi hocam
Hızı falan nasıl hocam akıcı mıBen kullanıyorum ve memnunum. Ghosting muhabbeti doğru fakat abartıldığı gibi değil, anlamıyorsun bile. Tek problemi ayaklarından ötürü fazla yer kaplıyor.