Yardım Samsung Odyssey G3 Alınır Mı?

Asus 165 Hz 1 MS gaming gen tr de 2800 onu alayım mı düşer mi hocam sizce fiyatı
Alinabilir. Tavsiyem almadan önce techless kanalina bakip almaniz adam hicbir kanalda olmayan detayli incelemeler yapiyor. Asus vp249q daha iyi vp249q1a ya göre.
Opsiyonel olarak aoc 24g2u , g24f, g241 , xg2405 oneririm

Daha uyguna yakalar miyim sizce bekliyim mi hocam

Alinabilir. Tavsiyem almadan önce techless kanalina bakip almaniz adam hicbir kanalda olmayan detayli incelemeler yapiyor. Asus vp249q daha iyi vp249q1a ya göre.
Opsiyonel olarak aoc 24g2u , g24f, g241 , xg2405 oneririm

Kardes belli ki hicbirsey bilmiyorsun ilk defa monitör kullaniyor gibi konusuyorsun. Şu videoyu 8.22 dkdan itibaren izle msi g24c4 da va panel aradaki ghosting farkina bak. Adam cod oynarken merdivenlere dikkat et bakiyim renkler bildigin kayiyor. O kadar fazla ghosting var ki ya sen körsun ya da monitörun görünüşü çok hoşuna gitmis belli ki . Ayrica videonun ortalarinda renk gamutlarindan bahsediyor %100 srgb gamutu bile yok monitörde ki buna istinaden renkler aşırı soluk gözüküyor.
Hocam bende kullanıyorum G3'ü hiçbir sıkıntısı yok ghosting vs. yok

Daha uyguna yakalar miyim sizce bekliyim mi hocam

Va panel almak size kalmis fakat o bütçede ben olsam ips tercih ederim bunun gibi https://www.hepsiburada.com/asus-tu...=Vizyon+Bilgisayar&url_src=and-product-detail
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hocam oyunlarda yok ufo testi yapmadım
Yazip yapar misin oyunlarda da ekranda gördüğünün aynisi zaten sen farketmiyorsundur oyuna odaklandigin icin. Yaz ufo testi gir bak ne kadar arkasinda iz birakiyor ufo ilerlerken kendin gör. Gelip buraya ben görmüyorum yoh öyle bişey yazmayin test edip kendiniz görün sonra aa varmis dersiniz

Va panel almak size kalmis fakat o bütçede ben olsam ips tercih ederim bunun gibi https://www.hepsiburada.com/asus-tu...=Vizyon+Bilgisayar&url_src=and-product-detail
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Yazip yapar misin oyunlarda da ekranda gördüğünün aynisi zaten sen farketmiyorsundur oyuna odaklandigin icin. Yaz ufo testi gir bak ne kadar arkasinda iz birakiyor ufo ilerlerken kendin gör. Gelip buraya ben görmüyorum yoh öyle bişey yazmayin test edip kendiniz görün sonra aa varmis dersiniz
Attığınız linkte kini alacağım hocam

Düşük renk gamı ve ghosting sorunu sebebiyle alınmaz.
Bütçe hiç çıkmıyorsa satıcı Amazon olduğu için monitörü alıp ghosting sizi rahatsız etmezse kullanmaya devam edebilirsiniz.

Düşük renk gamı ve ghosting sorunu sebebiyle alınmaz.
Bütçe hiç çıkmıyorsa satıcı Amazon olduğu için monitörü alıp ghosting sizi rahatsız etmezse kullanmaya devam edebilirsiniz.
Hocam bende öyle düşünmüştüm çok ekran takıntılı bir insan değilim hikaye tarzı oyunlar da sorun çıkarmasın FPS oyunu oynanıyorum bütçe de 2500 en fazla

Hocam bende öyle düşünmüştüm çok ekran takıntılı bir insan değilim hikaye tarzı oyunlar da sorun çıkarmasın FPS oyunu oynanıyorum bütçe de 2500 en fazla
Valla geçen ay olsaydi g241 2500du bende sonraki ay alayım dedim 3000 oldu fiyati 3200e taksitli incehesaptan aldim geri

Bu bütçelerde de 144-165Hz monitör kalmadı fazla, eğer gözünüze batarsa iade edersiniz.

Valla geçen ay olsaydi g241 2500du bende sonraki ay alayım dedim 3000 oldu fiyati 3200e taksitli incehesaptan aldim geri
Yetişemiyoruz hocam geçen senelerde aoc 24gu2 model vardı 1700 bandıydaydi

Geri