Çözüldü✓ Samsung Odyssey G3 Panel Sorunu Acil

Ozgr

80+
Reaksiyon skoru
14
Arkadaşlar Monitörü Yeni Aldım Panelin Sol Tarafında 2 Adet Küçük Işık Süzmesi Var Sorun Oluştururmu ? Sizce İade Etmelimiyim

Bendede aynı monitör var. Monitör kapalıykenmi görünüyor ? Birde bende olmadı. Rahatsız ediyorsa bence değişim isteyebilirsin.

Bendede aynı monitör var. Monitör kapalıykenmi görünüyor ? Birde bende olmadı. Rahatsız ediyorsa bence değişim isteyebilirsin.
Yani rahatsız etmiyor ama aklıma takılır gözüme çarpar sürekli iade etmek mantıklımı

Yani rahatsız etmiyor ama aklıma takılır gözüme çarpar sürekli iade etmek mantıklımı
Monitör ghosting sorunu var. İade edip daha iyisini almak bence mantıklı. Tabi o fiyata alınır mı? bilmiyorum. Ghostinge bi süre sonra alıştım ben.

Arkadaşlar Monitörü Yeni Aldım Panelin Sol Tarafında 2 Adet Küçük Işık Süzmesi Var Sorun Oluştururmu ? Sizce İade Etmelimiyim
Bendede aynı monitör vardı. İkinci el almıştım. Faturalı ve garantiliydi. Samsung yetkili servisi arayıp ölü piksel için kayıt açtırdım. Sonra servise götürdüm. Panel değişimi oldu. Sizde servisle görüşün isterseniz

Bendede aynı monitör vardı. İkinci el almıştım. Faturalı ve garantiliydi. Samsung yetkili servisi arayıp ölü piksel için kayıt açtırdım. Sonra servise götürdüm. Panel değişimi oldu. Sizde servisle görüşün isterseniz
Benimde leke vardı değişim yaptım vatandan.

Monitör ghosting sorunu var. İade edip daha iyisini almak bence mantıklı. Tabi o fiyata alınır mı? bilmiyorum. Ghostinge bi süre sonra alıştım ben.
İtopyadan İndirimli Almıştım Müşteri Hizmetleriyle Görüşüp Değişim Talebinde Bulunabilirim Sanırım

bütçen nedir eğer iade edeceksen belki önerebilirim.

Hocam Kredi Kartına Taksitle Almıştım bütçem 3K max
açıkçası bunu öneririm çok iyi fp dir.

açıkçası bunu öneririm çok iyi fp dir.

İade alırlarsa bunu almayı deniyeceğim

İade alırlarsa bunu almayı deniyeceğim
Bunu da düşünebilirsin. Lenovo da kronik coil whine yani mekanik paçalardan gelen cızırtı sesi varmış. Bu bir sadece ses olsa da rahatsız edecektir diye düşünüyorum.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,178,883
Üyeler
187,116
Son üye
hmshir
Geri