Yani rahatsız etmiyor ama aklıma takılır gözüme çarpar sürekli iade etmek mantıklımıBendede aynı monitör var. Monitör kapalıykenmi görünüyor ? Birde bende olmadı. Rahatsız ediyorsa bence değişim isteyebilirsin.
Monitör ghosting sorunu var. İade edip daha iyisini almak bence mantıklı. Tabi o fiyata alınır mı? bilmiyorum. Ghostinge bi süre sonra alıştım ben.Yani rahatsız etmiyor ama aklıma takılır gözüme çarpar sürekli iade etmek mantıklımı
Bendede aynı monitör vardı. İkinci el almıştım. Faturalı ve garantiliydi. Samsung yetkili servisi arayıp ölü piksel için kayıt açtırdım. Sonra servise götürdüm. Panel değişimi oldu. Sizde servisle görüşün istersenizArkadaşlar Monitörü Yeni Aldım Panelin Sol Tarafında 2 Adet Küçük Işık Süzmesi Var Sorun Oluştururmu ? Sizce İade Etmelimiyim
Benimde leke vardı değişim yaptım vatandan.Bendede aynı monitör vardı. İkinci el almıştım. Faturalı ve garantiliydi. Samsung yetkili servisi arayıp ölü piksel için kayıt açtırdım. Sonra servise götürdüm. Panel değişimi oldu. Sizde servisle görüşün isterseniz
İtopyadan İndirimli Almıştım Müşteri Hizmetleriyle Görüşüp Değişim Talebinde Bulunabilirim SanırımMonitör ghosting sorunu var. İade edip daha iyisini almak bence mantıklı. Tabi o fiyata alınır mı? bilmiyorum. Ghostinge bi süre sonra alıştım ben.
bütçen nedir eğer iade edeceksen belki önerebilirim.Arkadaşlar Monitörü Yeni Aldım Panelin Sol Tarafında 2 Adet Küçük Işık Süzmesi Var Sorun Oluştururmu ? Sizce İade Etmelimiyim
açıkçası bunu öneririm çok iyi fp dir.Hocam Kredi Kartına Taksitle Almıştım bütçem 3K max
İade alırlarsa bunu almayı deniyeceğimaçıkçası bunu öneririm çok iyi fp dir.
Lenovo G24-20 66CFGAC1TK 23.8" 0.5 ms Full HD IPS 165 Hz Oyuncu Monitörü Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Lenovo G24-20 66CFGAC1TK 23.8" 0.5 ms Full HD IPS 165 Hz Oyuncu Monitörü fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Lenovo G24-20 66CFGAC1TK 23.8" 0.5 ms Full HD IPS 165 Hz Oyuncu Monitörü özelliklerini incele, 3.999,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Bunu da düşünebilirsin. Lenovo da kronik coil whine yani mekanik paçalardan gelen cızırtı sesi varmış. Bu bir sadece ses olsa da rahatsız edecektir diye düşünüyorum.İade alırlarsa bunu almayı deniyeceğim