Hocam ekran kartı 60 üstü desteklemiyor olabilir benim eski gpu da öyleydi.Merhaba arkadaşlar ekran kartım çok eski 2 hafta sonra yenileyeceğim ama ekran kartıyla monitör hz'sinin alakası yok diye biliyorum.
Alıntıyı görüntüle
ekran ile gönderilen hdmi 2.0. la 240 hz alınıyormuş araştırdımHocam ekran kartı 60 üstü desteklemiyor olabilir benim eski gpu da öyleydi.
Yada kullandığın kablo'nun hdmi versiyonu filan düşük olabilir
Monitör tuşlarından ayarlarına bak hocam eğer 240hz seçebiliyorsan ekran kartı destekliyordur ama bence desteklemezAlıntıyı görüntüle
Mesaj otomatik birleştirildi:
ekran ile gönderilen hdmi 2.0. la 240 hz alınıyormuş araştırdım
anladım hocam beta sürümlü bir driverı vardı ekran kartının bi ara kullandım eski pcde sorun çıkarmadı belki o yüzden yokturEkran kartı hangi hdmi veya dp sürümünü destekliyorsa okadar hz destekliyodur internetten baktım hdmi 1.3a destekliyormuş r5 220
Alıntıyı görüntüle
en az 144hz desteklemesi lazım aslında
Ne testianladım hocam beta sürümlü bir driverı vardı ekran kartının bi ara kullandım eski pcde sorun çıkarmadı belki o yüzden yoktur
Teşekkür ederim arkadaşlar peki test yaparken sorun olur mu 60 hz olması
piksel ve ghosting testi yaptımda 240 hzde ölü piksel veya ghosting yapabilir mi diye merak ettimNe testi
Ölü piksel testi yapılırda ghosting testi yanlış olur benceÖlü piksel veya ghosting yok şu anda
piksel ve ghosting testi yaptımda 240 hzde ölü piksel veya ghosting yapabilir mi diye merak ettim
60 hzde sorun yok
Monitörde kronik bi ghosting sorunu yoksa sana ghosting li gelmesi çok nadir olur zatenOnu test edemeyeceğim malesef bilgisayarcıya götürmem gerek sanırım
Bilgisayarcıya götürecek bir şey yok, götürmemeni de tavsiye ederim. Ölü pixel testini yap bırak. Ekran kartın geldiğinde ghosting testini yaparsın.Onu test edemeyeceğim malesef bilgisayarcıya götürmem gerek sanırım