Samsung Odyssey G4 Alınır mı?

Yani, eh işte ikisi de aynı tas aynı hamam. Kontrast, parlaklık, tasarım vs Asusa yöneltiyor. Samsung da bir tık daha iyi renk gamutu ve 240hz olması ona yöneltiyor. Biraz kullanıcıya bağlı bir seçim.

KTC için şu kaynaklara gözatın derim. Lenovoya bütçeniz çıkmazsa ktc fikrinizi değiştirebilir. Paylaştığım kaynaklar profesyonel incelemcilere ait bu arada.

H27T22C incelemesi.

Bunlar da başka KTC monitörlerin profesyonel incelemeciler tarafından incelenmesi.
Tamamdır tekrar çok teşekkür ederim 🙏🏻 Attığınız videolara tek tek bakacağım şimdi :D Biraz da internette araştırıp kendimi marka konusunda ikna edebilirsem bir tane KTC yapıştıracağım :D

G4 te sorun yok. G5 ips modellerde de sorun yok. Bunları kim uyduruyor bilmiyorum ama inceleme ve kullanıcı yorumlarına hakimim. Va versiyonlarıyla karıştırılıyorlar hep. G4 te LG ips panel var.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Xg259cs alıp renklerden memnun olmayanda gördüm. Zira normal çünkü iyi değil bu konuda.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Cidden üst segment. Renk gamutunda zirveye oynuyor. 🤫
Alıntıyı görüntüle
tek kısas renk değil hocam kullandım da yorum yapıyorum

tek kısas renk değil hocam kullandım da yorum yapıyorum
Monitörde asıl amac görüntü kalitesi. Ekrana bakacağım için doygun renkler görmek isterim. Bu yüzden benim kıstaslarıma uymuyor. Konu sahibinin kıstaslarına uyuyorsa alabilir. Bana kalırsa Asus tasarım ve özelliklere (telefon koyma yeri koymuş mesela) abanıp monitörün başka yerlerden kısmış. Fiyatının da tuzlu olduğunu söylemeliyim. Neredeyse 2k monitör parasına satılıyor. 4.900 TL'ye satılan 24G42E kontrast oranı ve renk gamutunda ezip geçiyor.

Artan paraya da stand alır kullanırım mis gibi.

Monitörde asıl amac görüntü kalitesi. Ekrana bakacağım için doygun renkler görmek isterim. Bu yüzden benim kıstaslarıma uymuyor. Konu sahibinin kıstaslarına uyuyorsa alabilir. Bana kalırsa Asus tasarım ve özelliklere (telefon koyma yeri koymuş mesela) abanıp monitörün başka yerlerden kısmış. Fiyatının da tuzlu olduğunu söylemeliyim. Neredeyse 2k monitör parasına satılıyor. 4.900 TL'ye satılan 24G42E kontrast oranı ve renk gamutunda ezip geçiyor.

Artan paraya da stand alır kullanırım mis gibi.
eski bi model senin paran keyfin bilir al doya doya bak

eski bi model senin paran keyfin bilir al doya doya bak
Bu sene çıkmış ama sen bilirsin. Bu arada benim ihtiyacım yok, AW2725DF kullanıyorum. Monitörü kullandın diye övüyorsun da mantıklı bir yanı yok o monitörün. Kibar bir dille Rog kazığı diyorum ben buna.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,151,221
Üyeler
183,077
Son üye
MKAEyarus
Geri