🔥İndirim Samsung Odyssey G5 İPS 27 inç 2K 180 hz 1 ms GTG monitör 7749 TL

lenovo 6.5k görmüş haziran başında bir daha öyle bir durum olurmuki acba? G65B va panel galiba curved olduğu için o kadar para vermeye gerek varmı o monitöre? lenovya göre ne kadar artısı var?
Hemen hemen aynı renk gamutunu sunmasının yanı sıra yaklaşık 2 kat civarı daha fazla kontrast oranın sunuyor.
Koyu renkler haricinde lenovodan hızlı.
Parlaklığı bir tık daha iyi.
Akıllı tv özellikleri falan var. Netflix, prime video, disney+ falan izleyebiliyorsun.
Siyahlar çok daha siyah.
Hoparlörü iyi.
240hz

Böyle bir sürü artısı var da aklımda hepsi yok. 9k'ya öğrenci indirimiyle 4 taksitli şekilde alabilirsin. G65B alan arkadaşlar 4 taksit olduğunu söylemişti.

Hemen hemen aynı renk gamutunu sunmasının yanı sıra yaklaşık 2 kat civarı daha fazla kontrast oranın sunuyor.
Koyu renkler haricinde lenovodan hızlı.
Parlaklığı bir tık daha iyi.
Akıllı tv özellikleri falan var. Netflix, prime video, disney+ falan izleyebiliyorsun.
Siyahlar çok daha siyah.
Hoparlörü iyi.

Böyle bir sürü artısı var da aklımda hepsi yok. 9k'ya öğrenci indirimiyle 4 taksitli şekilde alabilirsin. G65B alan arkadaşlar 4 taksit olduğunu söylemişti.
va panelin dezavantajlari bu monitorde cokmu bariz var yoksa orta kalite ips monitorlerden dahami iyi?

İade alırlar mı o problem olursa hocam?
Scanline kısmında nasıl bir politika izliyorlar bilmiyorum.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

va panelin dezavantajlari bu monitorde cokmu bariz var yoksa orta kalite ips monitorlerden dahami iyi?
Görüş açıları haricinde elle tutulur bir eksisi yok. Onu da curved olmasıyla minimize ediyor.

scanline olayi nedir?
Dakika 5:15 açıp izleyin.

Bazı renklerde Tarama çizgileri olabiliyor. Eskiden G65B de arada bir duyardım ama bir süredir doğru düzgün şikayet görmedim. Yeni gelen firmware sürümleriyle bu sorunu ya çözdüler ya da minimize etmişler belliki.

teknoloji magazalarinda varmidir bu urun canli gozle bakmak lazim aslinda
Yeşil forumda bir arkadaş bakmıştı ama hangi mağazaydı bilmiyorum. Yazdığı mesajın fotoğrafını bulursam atarım. Bakmalık bir durum yok ölçüm cihazı verilerinden bahsediyorum zaten. Ha yok İPS candır diyorsanız sizin bileceğiniz iş tabii. Ben G65B alırdım, sizi bilemem.

Dakika 5:15 açıp izleyin.

Bazı renklerde Tarama çizgileri olabiliyor. Eskiden G65B de arada bir duyardım ama bir süredir doğru düzgün şikayet görmedim. Yeni gelen firmware sürümleriyle bu sorunu ya çözdüler ya da minimize etmişler belliki.

Yeşil forumda bir arkadaş bakmıştı ama hangi mağazaydı bilmiyorum. Yazdığı mesajın fotoğrafını bulursam atarım. Bakmalık bir durum yok ölçüm cihazı verilerinden bahsediyorum zaten. Ha yok İPS candır diyorsanız sizin bileceğiniz iş tabii. Ben G65B alırdım, sizi bilemem.
va panel ve curved tercih etmek istemiyorum acikcasi duz olsun ips olsun benim olsun dusuncesindeyim

cok kararsiz kaldim ya monitor kolu aldim yarin gelecek kargosu monitorun kendisi yok :)
Bu arkadaş İPS fanboyuydu, G65B'yi mağazada denedikten sonra G65B almaya karar verdi. Ön yargılı olmak yerine beni dinledi ve memnun kaldı. Tabii, diyorum ya hani almak zorunda değilsiniz. Zaten G65B popüler bir model, kullanıcı yorumu bulmak zor değil.

Desktop Screenshot 2025.07.08 - 14.12.39.73.webp

Desktop Screenshot 2025.07.08 - 14.12.55.27.webp

Desktop Screenshot 2025.07.08 - 14.13.50.62.webp

Desktop Screenshot 2025.07.08 - 14.15.38.66.webp

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,162,308
Üyeler
184,613
Son üye