talisca1903
80+
- Reaksiyon skoru
- 155
Olması lazım. 3 veya 4 taksit sanırım.9k veresim gelmiyor bi monitöre acikcasi bilemedim pesin fiyatina taksit secenegi varmi bu arada?
Olması lazım. 3 veya 4 taksit sanırım.9k veresim gelmiyor bi monitöre acikcasi bilemedim pesin fiyatina taksit secenegi varmi bu arada?
taksit listesini atabilirmisiniz acabaOlması lazım. 3 veya 4 taksit sanırım.
Hemen hemen aynı renk gamutunu sunmasının yanı sıra yaklaşık 2 kat civarı daha fazla kontrast oranın sunuyor.lenovo 6.5k görmüş haziran başında bir daha öyle bir durum olurmuki acba? G65B va panel galiba curved olduğu için o kadar para vermeye gerek varmı o monitöre? lenovya göre ne kadar artısı var?
Garanti bonus var bende. 4e bölüyor bindirmeden.taksit listesini atabilirmisiniz acaba
va panelin dezavantajlari bu monitorde cokmu bariz var yoksa orta kalite ips monitorlerden dahami iyi?Hemen hemen aynı renk gamutunu sunmasının yanı sıra yaklaşık 2 kat civarı daha fazla kontrast oranın sunuyor.
Koyu renkler haricinde lenovodan hızlı.
Parlaklığı bir tık daha iyi.
Akıllı tv özellikleri falan var. Netflix, prime video, disney+ falan izleyebiliyorsun.
Siyahlar çok daha siyah.
Hoparlörü iyi.
Böyle bir sürü artısı var da aklımda hepsi yok. 9k'ya öğrenci indirimiyle 4 taksitli şekilde alabilirsin. G65B alan arkadaşlar 4 taksit olduğunu söylemişti.
Scanline kısmında nasıl bir politika izliyorlar bilmiyorum.İade alırlar mı o problem olursa hocam?
Görüş açıları haricinde elle tutulur bir eksisi yok. Onu da curved olmasıyla minimize ediyor.va panelin dezavantajlari bu monitorde cokmu bariz var yoksa orta kalite ips monitorlerden dahami iyi?
scanline olayi nedir?Scanline kısmında nasıl bir politika izliyorlar bilmiyorum.
teknoloji magazalarinda varmidir bu urun canli gozle bakmak lazim aslindaGörüş açıları haricinde elle tutulur bir eksisi yok.
Dakika 5:15 açıp izleyin.scanline olayi nedir?
Yeşil forumda bir arkadaş bakmıştı ama hangi mağazaydı bilmiyorum. Yazdığı mesajın fotoğrafını bulursam atarım. Bakmalık bir durum yok ölçüm cihazı verilerinden bahsediyorum zaten. Ha yok İPS candır diyorsanız sizin bileceğiniz iş tabii. Ben G65B alırdım, sizi bilemem.teknoloji magazalarinda varmidir bu urun canli gozle bakmak lazim aslinda
va panel ve curved tercih etmek istemiyorum acikcasi duz olsun ips olsun benim olsun dusuncesindeyimDakika 5:15 açıp izleyin.
Bazı renklerde Tarama çizgileri olabiliyor. Eskiden G65B de arada bir duyardım ama bir süredir doğru düzgün şikayet görmedim. Yeni gelen firmware sürümleriyle bu sorunu ya çözdüler ya da minimize etmişler belliki.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Yeşil forumda bir arkadaş bakmıştı ama hangi mağazaydı bilmiyorum. Yazdığı mesajın fotoğrafını bulursam atarım. Bakmalık bir durum yok ölçüm cihazı verilerinden bahsediyorum zaten. Ha yok İPS candır diyorsanız sizin bileceğiniz iş tabii. Ben G65B alırdım, sizi bilemem.
Teklif var, ısrar yok.va panel ve curved tercih etmek istemiyorum acikcasi duz olsun ips olsun benim olsun dusuncesindeyim
cok kararsiz kaldim ya monitor kolu aldim yarin gelecek kargosu monitorun kendisi yokTeklif var, ısrar yok.
Hangi monitör kolunu aldınız bende düşünüyorum ama hiç bi fikrim yokcok kararsiz kaldim ya monitor kolu aldim yarin gelecek kargosu monitorun kendisi yok![]()
Bu arkadaş İPS fanboyuydu, G65B'yi mağazada denedikten sonra G65B almaya karar verdi. Ön yargılı olmak yerine beni dinledi ve memnun kaldı. Tabii, diyorum ya hani almak zorunda değilsiniz. Zaten G65B popüler bir model, kullanıcı yorumu bulmak zor değil.cok kararsiz kaldim ya monitor kolu aldim yarin gelecek kargosu monitorun kendisi yok![]()