Neler Yeni

🔥İndirim Samsung Odyssey G5 LC27G55TQBUXUF 27” 1ms 144Hz QHD Curved Gaming

Krm01

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
293
İsim
Kerem
bende g3 var 144hz 1080p aşırı ghosting var diğer modellerinde de aynı diye duymuştum onun dışında renkleri vs olsun bayağı iyi monitörler beni ghosting aşırı rahatsız etmiyor o yüzden kullanmaya devamke
Hacı 2. Monitör olarak gider mi?

berkszr60

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
69
İsim
Berk Süzer
Biri va panellerde ghosting olduğunu söylemişti panelin eksi yönü bu.Markadan markaya değişmeyen bişi gibi yanlışım varsa düzeltin
eğer öyleyse elimde ki monitör de va panel ve çok iyi bi monitör değil birde 32 inç yani bu gözüme batmadıysa heralde yeni monitörde de olursa batmaz sırf 2k diye aldım ya pc upgrade edince 2k altında oyun oynamamaya başladım ekran kartının %100 kullansın diye kısmetse seçimden sonra sanmıyorum ama fiyatlar düşerse bide bu kasaya 4070ti çekeceğim 16bine felan düşerse yaza kadarda köşede paramız birikmiş olur

berkszr60

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
69
İsim
Berk Süzer
hayırlısı olsun bakalım cuma günü anlayacağım duruma göre en kötü açtığım şekilde paketler iade ederim

Dahası  
Reaksiyon skoru
233
İsim
Hüseyin Umut Yüksel
Samsung ve lg genelde panel üreten firmalar değil mi? Adamların kendi monitörü (samsung) hakkında nasıl bu kadar kötü yorum var anlamıyorum
Samsung dünyanın en iyi panel üreticilerinden. Zaten çok fazla panel üreticisi de yok. Ancak Samsung un önceliği tv panelleri ve o konuda da önceliği görüntü kalitesi renk skalası ve renk doğruluğu. Bunlar da para demek. Orta ve üst seviye panellerde samsung çok iyi işler yapıyor. Premium seviye ürünlere yoğunlaşmış durumda. Söz konusu oyun tarafına gelince ve fiyat olarak daha rekabet edebilen giriş, giriş-orta seviye ürünlerde hem oyuncu ihtiyaçlarını karşılamak hem de panel maliyetlerinden ötürü ikisini birden veremiyor. Uygun fiyatlı monitörlerinde görüntü ve renkler yine güzel ama kullandığı panel tipinden ve masraflarda kısmaya çalıştığından ghosting gibi sıkıntılardan geçilmiyor. Bu monitörleri hz değerleri ne kadar iyi olsa da oyuncular için değil yada sadece vakit öldürmek için oyun oynayan hobi için vakit geçirenlere göre demek daha doğru olur.

emre96161

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
110
İsim
Mehmet Emre Şimşek
Samsung u VA üreticisi LG yi de IPS üreticisi olarak bilirim, hatta bazı msi monitörlerde samsung panel diye özellikle belirtiyor, ancak şu bir gerçek ucuz etin yahnisi muhabbetine fiyata göre kalite de düşük olabilir
Mesaj otomatik birleştirildi:

G5 kullanıyorum önceki yılın modelini, gayet memnunum şahsen
konudan alakasız bu sistem darboğaz yapmıyor mu 3600 vs 2070s

Existentia

80+ Silver
Samsung u VA üreticisi LG yi de IPS üreticisi olarak bilirim, hatta bazı msi monitörlerde samsung panel diye özellikle belirtiyor, ancak şu bir gerçek ucuz etin yahnisi muhabbetine fiyata göre kalite de düşük olabilir
Mesaj otomatik birleştirildi:

konudan alakasız bu sistem darboğaz yapmıyor mu 3600 vs 2070s

Bazen özellikle 1080P'de darboğaz hissediliyor ama çoğu oyunu 2K da oynadığımdan çok fark etmiyorum zaten sistemde Kanada'ya taşınan bir arkadaşımın ucuza bırakmasıyla elime geçti o yüzden de çok takmıyorum 😁

dominik

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
49
İsim
timoteo dominik
200 cd/m2 değeri doğru mu?
250 cd/m2 değeri bile düşük bulunuyordu sanki

berkszr60

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
69
İsim
Berk Süzer
Çok iyi olur ufak bi yazı fena olmaz
Monitör çarşamba kargoya verildi bugün elime ulaştı ghosting testi yaptım görünürde gözüme batan bir şey olmadı renkleri gerçekten çok güzel ve canlı gösteriyor 144hz ve 1ms olması da gayet yeterli 2k da bu fiyata başka bulabilseydim onu alırdım ama 1 bu 1 de viewsonic vardı viewsoniği almadım çünkü 1ms moduna geçirdiğinizde parlaklığı düşüyor ve b*k gibi birşeye dönüşüyordu youtubede videolarına da baktım en mantıklı karar QHD olarak buydu aynı zamanda HDR10 desteğide var freesync premium özelliği de var ölü pixelde çıkmadı bir sorun yok gibi görünüyor tek - si ayakları çok uzun klavye mouse öne doğru çok geliyor ben zaten ayaklı kullanmıyorum masada aparat takılı havada duruyor.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

Forum istatistikleri

Konular
1,043,927
Üyeler
165,606
Son üye
Bilge_K
Top Bottom