Samsung Odyssey G6 2K OLED

Noturns

80+
Reaksiyon skoru
3
Dostlarım bu monitörü nasıl bilirsiniz 4 taksitle alabiliyorum kamu indirimiyle.

Ekler

• IMG_0544.webp
    IMG_0544.webp
    42.7 KB · Hit: 39
ben yeni aldım güzel monitör. Işıklı bir odada kullanacaksan alma ama.

Genelde akşam kullanıyorum. Aydınlık odada ekran parlaması mı yapıyor? Daha önce oled kullanmadım bilgim yok göz yorgunluğu problemi yaşıyorum ıps panellerde
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

bence demiş zaten sen al
Buraya konu açılmasının amacı bellidir diye düşünüyorum. ☺️

• Beğen
Reaksiyonlar: Che_
Genelde akşam kullanıyorum. Aydınlık odada ekran parlaması mı yapıyor? Daha önce oled kullanmadım bilgim yok göz yorgunluğu problemi yaşıyorum ıps panellerde

Buraya konu açılmasının amacı bellidir diye düşünüyorum. ☺️
oled ipsten daha fazla göz yorgunluğu yapabilir burn in yaşamasın diye parlaklık düşür yükselt yapıyor bir de pikselleri kaydırıyor sağ sol
bende g6 360 hz hali var aynı nesil panel kullanıyorlar eğer titiz kullanmayacaksan alma ben görev çubuğunu kapattım simgeler kapalı statik görselleri o monitörde açmıyorum 2. monitörümde açıyorum
bir de samsungun garantisi 2 sene diye biliyorum
en büyük artısı en ucuz oled monitör olması
1 defa oled monitöre sahip olunca diğer tüm her şeyini kaliteli oled ekranlı olsun istiyosun telefon televizyon en büyük eksisi o :D

oled ipsten daha fazla göz yorgunluğu yapabilir burn in yaşamasın diye parlaklık düşür yükselt yapıyor bir de pikselleri kaydırıyor sağ sol

bende g6 360 hz hali var aynı nesil panel kullanıyorlar eğer titiz kullanmayacaksan alma ben görev çubuğunu kapattım simgeler kapalı statik görselleri o monitörde açmıyorum 2. monitörümde açıyorum

bir de samsungun garantisi 2 sene diye biliyorum
Çok fazla titreşim hissettiriyor anladığım kadarıyla. Bu durum gözlerimi yorabilir. Astigmat sıkıntım var. Yakından deneyimleyip durumu incelemek farz oldu.

beyin antrenmanı gibi de düşünebilirsin zamanla sınırlarını zorlarsın
Yok baş ağrısı yapıp anksiyete atağı geçirmeme sebep olacaksa hiç anlamı yok. Ama telefonda Oled kullanıyorum rahatım aslında. Aynı sistem değil sanırım

Geri