bence samsung almaDostlarım bu monitörü nasıl bilirsiniz 4 taksitle alabiliyorum kamu indirimiyle.
bence demiş zaten sen alNeden ama dostum?
Buraya konu açılmasının amacı bellidir diye düşünüyorum.bence demiş zaten sen al
oled ipsten daha fazla göz yorgunluğu yapabilir burn in yaşamasın diye parlaklık düşür yükselt yapıyor bir de pikselleri kaydırıyor sağ solGenelde akşam kullanıyorum. Aydınlık odada ekran parlaması mı yapıyor? Daha önce oled kullanmadım bilgim yok göz yorgunluğu problemi yaşıyorum ıps panellerde
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Buraya konu açılmasının amacı bellidir diye düşünüyorum.![]()
Çok fazla titreşim hissettiriyor anladığım kadarıyla. Bu durum gözlerimi yorabilir. Astigmat sıkıntım var. Yakından deneyimleyip durumu incelemek farz oldu.oled ipsten daha fazla göz yorgunluğu yapabilir burn in yaşamasın diye parlaklık düşür yükselt yapıyor bir de pikselleri kaydırıyor sağ sol
bende g6 360 hz hali var aynı nesil panel kullanıyorlar eğer titiz kullanmayacaksan alma ben görev çubuğunu kapattım simgeler kapalı statik görselleri o monitörde açmıyorum 2. monitörümde açıyorum
bir de samsungun garantisi 2 sene diye biliyorum
beyin antrenmanı gibi de düşünebilirsin zamanla sınırlarını zorlarsınÇok fazla titreşim hissettiriyor anladığım kadarıyla. Bu durum gözlerimi yorabilir. Astigmat sıkıntım var. Yakından deneyimleyip durumu incelemek farz oldu.
Yok baş ağrısı yapıp anksiyete atağı geçirmeme sebep olacaksa hiç anlamı yok. Ama telefonda Oled kullanıyorum rahatım aslında. Aynı sistem değil sanırımbeyin antrenmanı gibi de düşünebilirsin zamanla sınırlarını zorlarsın
bana hiç yapmadı şahsenYok baş ağrısı yapıp anksiyete atağı geçirmeme sebep olacaksa hiç anlamı yok.
Kamu indirimi nasil oluyor hocamDostlarım bu monitörü nasıl bilirsiniz 4 taksitle alabiliyorum kamu indirimiyle.