dianaxd666999
80+
- Reaksiyon skoru
- 30
Iyi gunler yaklasik 2 aydir kullandigim Samsung G6 Odyssey oled monitorumun dun aksam altindan kirmizi isik yanmaya basladi bu neden oluyor
hocam monitorun altindaki kucuk nokta yaniyorPanelde mi yanıyor altındaki LED mi? Altındaki LED'se önemsiz o.
Bende de g65b var. Monitör bekleme modundayken alttan ışık yanıyor normal diye biliyom. Güç tuşunun yanındaIyi gunler yaklasik 2 aydir kullandigim Samsung G6 Odyssey oled monitorumun dun aksam altindan kirmizi isik yanmaya basladi bu neden oluyor
Bekleme modu ışığı. Bu cihazı açık bırakmayın kullanmadığınız zaman tuşundan kapatın.hocam monitorun altindaki kucuk nokta yaniyor
cok tesekkur ederim iyi ki varsinizBende de g65b var. Monitör bekleme modundayken alttan ışık yanıyor normal diye biliyom. Güç tuşunun yanında
dun 1 2 saat acik birakmistim da sanirim o yuzden olduBekleme modu ışığı. Bu cihazı açık bırakmayın kullanmadığınız zaman tuşundan kapatın.
tesekkur ederimNormal ışık, ayrıca sanırım pixel refresh yaparken de o yanıyor.
Bu ışık kapanabiliyor mu bulamadım ayarıBekleme modu ışığı. Bu cihazı açık bırakmayın kullanmadığınız zaman tuşundan kapatın.
Monitör ayarlarında sistem kısmında 2. sayfada var ama kapatmaman daha iyi olur.Bu ışık kapanabiliyor mu bulamadım ayarı
Otomatik optimize ediyor . Normal bir şey o. Işık yanıp söndüğü zaman pc yi açma ve bitene kadar bekle.Iyi gunler yaklasik 2 aydir kullandigim Samsung G6 Odyssey oled monitorumun dun aksam altindan kirmizi isik yanmaya basladi bu neden oluyor