Yardım Samsung Odyssey G65B HDR sertifikası

Reaksiyon skoru
260
Bu monitörü ilk aldığım da ayarlar kısmında HDR sertifikasını gösteriyordu ve DP 1.4 kablo ile kullanıyordum. Hdmı 2.1 desteklediğini görünce bu monitörün , hdmı 2.1 kablo aldım ve dp 1.4 u çıkarıp , hdmı 2.1 kabloyu taktım. Ayarlar kısmında o günden beri HDR sertifikası bulunamadı yazıyor. Hdmı 2.1 kabloyu iade edip , DP 1.4 kabloya geri dönmeme rağmen sorun değişmedi ve belki ise yarar ümidi ile format attım ama ise yaramadı. Sizce sebebi nedir ? Tesekkurler simdiden

HDR sorunsuz çalışıyor , sadece sertifika bulunamadı yazması biraz sınır bozucu
1752249229602.webp

Bu monitörü ilk aldığım da ayarlar kısmında HDR sertifikasını gösteriyordu ve DP 1.4 kablo ile kullanıyordum. Hdmı 2.1 desteklediğini görünce bu monitörün , hdmı 2.1 kablo aldım ve dp 1.4 u çıkarıp , hdmı 2.1 kabloyu taktım. Ayarlar kısmında o günden beri HDR sertifikası bulunamadı yazıyor. Hdmı 2.1 kabloyu iade edip , DP 1.4 kabloya geri dönmeme rağmen sorun değişmedi ve belki ise yarar ümidi ile format attım ama ise yaramadı. Sizce sebebi nedir ? Tesekkurler simdiden

HDR sorunsuz çalışıyor , sadece sertifika bulunamadı yazması biraz sınır bozucuAlıntıyı görüntüle
Kendi Kablosu Değil Kalitesiz Bir Kablo İse HDR Desteği Sunmayabilir !

Sistemsel Bir Sorun Olabilir Ekran Kartı Driverını Kaldırıp Tekrar Yükle Bunu Yapmadan Önce Farklı Soketleri Deneyebilirsin !

hocam gsync ve hdr da hdmi kullanırken böyle sıkıntılar olabiliyor ama dpden bir farkı yok keşke format atmasaydınız orada yazılanın bir önemi yok eğer monitör destekliyorsa.

Aynı monitor var bendede aynisini diyor. Kendi kablosunu kullanıyorum.

hocam gsync ve hdr da hdmi kullanırken böyle sıkıntılar olabiliyor ama dpden bir farkı yok keşke format atmasaydınız orada yazılanın bir önemi yok eğer monitör destekliyorsa.
internet hizim 1ghz oldugu icin cok fark etmiyor benim icin ya. yoksa atmazdim tabi

2 farklı kablo ile denedim ikiside dp fakat hdr sertifikası yazmıyor hala yazılımıda güncel monitörün sebep ne acaba

HDR sorunsuz çalışıyor , sadece sertifika bulunamadı yazması biraz sınır bozucuAlıntıyı görüntüle
Bende de sertifika bulunamadı diyor, zaten HDR modunu kullanmıyorum.
Ek olarak kendi kablosun da sürekli görüntü gidip geliyordu diğer monitörümün kablosuyla birbirini değiştirdim belki kendi kablosu değil diye yapıyordur.

Geri