Neler Yeni

Yardım Samsung odyssey G65B ps5 vrr açıkken parlaklık ve monitörde çizgisel bozulma

Yunussss

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Yunus bekir
Merhaba arkadaşlar, forumda çok sevilen ve övülen Samsung G65B 27 inç monitörünü dün satın aldım. Monitörü test ettim ve şu an için herhangi bir sorun görünmüyor, en azından 120 Hz 2K görüntü kalitesinde. Ancak, laptopum ve PS5’im şu anda 120 Hz’in üstüne çıkamadığı için 240 Hz’i deneyemedim. Sorunum, PS5’te VRR (Değişken Yenileme Hızı) özelliğini açınca ortaya çıkıyor. HDMI 2.1 desteği ve VRR desteği olduğu için bu monitörü tercih etmiştim, fakat neden böyle bir sorun yaşadığımı anlayamadım. Kullandığım kablo kesinlikle HDMI 2.1, bu yüzden kabloyla ilgili bir problem olabileceğini düşünmüyorum. VRR açıkken ayrıca parlaklık stabil değil; anlık olarak hızla azalıp yükseliyor. Sizce ne yapmalıyım? Amazon’dan aldım, eğer çözüm bulamazsam iade etmeyi düşünüyorum ama monitörün görüntü kalitesini gerçekten çok beğendim.

Ayrıca, burada nasıl video yükleyeceğimi bulamadığım için videoları Streamable sitesine yükledim:

Video 1
Video 2
Video 3

Yunussss

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Yunus bekir
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
@Fantastiktürk senin incelemelerinin hayranıyım varmı bir fikrin bir çözüm bulsan sen bulursun

Top Bottom