🔥İndirim 🔥🔥🔥Samsung Odyssey OLED G8 27" 0.03 ms 4K Pivot 240 Hz 30.897TL

17sindeki siparis 26'sinda teslim edilecek seklinde gorunuyor. Neye gore kargoya veriliyor urunler anlamak zor.
Ayni. Benden sonra alan arkadaşların ki kargoda. Bizimki hala kargo bekliyor...

Ben bugün kargolanmadan iptal ettim siparişimi 2k 240hz OLED monitörden geçecektim 9070xt oyun için 4k yetersiz kalır diye düşündüm

Ben bugün kargolanmadan iptal ettim siparişimi 2k 240hz OLED monitörden geçecektim 9070xt oyun için 4k yetersiz kalır diye düşündüm
Bende kargoda iptal ettim. Mevcut 2k 240 hz samsung Curved monitör vardı, 4k 32 inç kovalayacam.

Monitörü teslim aldım ve kurdum. G60SD almıştım ama onu da bugün iade ettim, çözünürlük farkı özellikle metinlerde inanılmaz hissediliyor. Benim açımdan az bir fark ile bu monitöre geçmek çok daha iyi oldu. Alan herkese hayırlı olsun, güzel günlerde kullanın.

G80SD eski fiyatından stokta olsaydı ona geçerdim, 32" ve 4K çok iyi bir ikili.

Monitörü teslim aldım ve kurdum. G60SD almıştım ama onu da bugün iade ettim, çözünürlük farkı özellikle metinlerde inanılmaz hissediliyor. Benim açımdan az bir fark ile bu monitöre geçmek çok daha iyi oldu. Alan herkese hayırlı olsun, güzel günlerde kullanın.

G80SD eski fiyatından stokta olsaydı ona geçerdim, 32" ve 4K çok iyi bir ikili.
Hocam bilgileri alabilirmiyiz ? başka ne gibi farklar var geçmeye değer mi ?

Hocam bilgileri alabilirmiyiz ? başka ne gibi farklar var geçmeye değer mi ?
Hocam ben çözünürlük dışında bir şey farketmedim, Hz zaten benim için o kadar önemli değil ki 240 zaten yüksek bir değer.

Ama G60SD'de yazılar rahatsız ediyordu, 4K ile artık iPhone ekranına bakmak gibi oldu. Sadece çözünürlük farkı, benim için geçmeye değdi diyebilirim.

Hocam ben çözünürlük dışında bir şey farketmedim, Hz zaten benim için o kadar önemli değil ki 240 zaten yüksek bir değer.

Ama G60SD'de yazılar rahatsız ediyordu, 4K ile artık iPhone ekranına bakmak gibi oldu. Sadece çözünürlük farkı, benim için geçmeye değdi diyebilirim.
Ben de dün 2k 240 hz kutuyu açtım bağladım. Beni rahatsız eden bir durum olmadı. Sanırım kalacağım.

Bende de 360 HZ olan model var, 4070ti super ile 4k ya geçsem mi diye epeydir düşünüyorum Yorumunuz ne olur

Hocam panel kaliteleri (renk parlaklık vs) aynı mıydı sizce yoksa panel kalite farkı da var mı sadece çözünürlük farkı var ise g60sd ile devam edeceğim

Son düzenleme:
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,101,270
Üyeler
175,184
Son üye
omertahaoztop
Geri