❌İndirim Bitti! 🔥🔥🔥Samsung Odyssey OLED G8 27" 0.03 ms 4K Pivot 240 Hz 30.897TL

4070ti super ile 4k oled olur mu?

Benimde dün geldi kurdum. Msi g274qpf 2k 170hz monitörden geçtim. İlk izlenimlerim renkler çok can alıcı daha tam ayar yapamama rağmen.240hz olayını çok fazla hissedemedim belki 360 olsa hissederdim. 9070 xt cyberpunkta fps olarak biraz bayıldı 4k da ama akıcılıkta bir sıkıntı yok. 2k çektiğimde toparlıyor ama görüntü biraz puslaşıyor. Valorantta test ettim 4kda hedefler biraz daha küçüldü. Ondada 2k alınca toparladı. Görüntü kalitesinde bir bozulma olmadı. Yazı kalitesine gelincede ips ile arasında hiç bir fark göremedim. Text kalitesi iyiydi.

Benimde dün geldi kurdum. Msi g274qpf 2k 170hz monitörden geçtim. İlk izlenimlerim renkler çok can alıcı daha tam ayar yapamama rağmen.240hz olayını çok fazla hissedemedim belki 360 olsa hissederdim. 9070 xt cyberpunkta fps olarak biraz bayıldı 4k da ama akıcılıkta bir sıkıntı yok. 2k çektiğimde toparlıyor ama görüntü biraz puslaşıyor. Valorantta test ettim 4kda hedefler biraz daha küçüldü. Ondada 2k alınca toparladı. Görüntü kalitesinde bir bozulma olmadı. Yazı kalitesine gelincede ips ile arasında hiç bir fark göremedim. Text kalitesi iyiydi.
Evet yazı kalitesi harika. İlk gözüme çarpan siyahların gerçekten siyah oluşu. Hani biliyordum ama büyük ekranda görünce detaylar daha fazla gözüme çarptı.

Geçişi en rahat monitörüm oldu sanırsam bu. Bir hoparlör almam kaldı onu da sipariş verdim.

Ayarları da olabildiğince yaptım ama %100 tatmin değilim. Zamanla göz kararı oturturum gibi ayarları.

240hz'i CS oynarken hissettim ben. Öyle tabi çok devasa fark yarattı diyemem ama daha akıcı olduğu kesindi.

Bir de buna uygun bir fiyata ulaşmış olmamız da cabası. Umarım diğer alanlar da mutlu kalır performansından.

4070ti super ile 4k oled olur mu?
Olmaz mı, misler gibi olur.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Dostum çözünürlüğü 1440p'ye düşüreceksen niye 4k monitor aldın. Fsr açsana oyunlarda 4K'nïn bütün olayı upscale ile mükemmel görüntü sunması zaten.

27 inç olanı aldım ben. Dün teslim edildi akşam kurdum birkaç ayar baktım youtube dan ama pek beceremedim. Tek yaptığım renk sıcaklığını doğal a çektim bir de parlaklığı biraz arttırdım en azından benim gözüme daha hoş göründü. Öncelikle görüntü kalitesi güzel film izlemiyorum bilgisayardan yorum yapamicam. Metinler cidden çok net bu arada orası ayrı 4090 var bende oyun kısmına gelince Diablo 4 denedim sadece görüntü göze biraz daha güzel duruyor ama en azından LG Ultragear 2k 240hz kullanan ben için öyle devrim niteliğinde fark hissetmedim. Fiyatı uygun olduğu için pişman olmadım kulaklık da hediyesi ama değiştirmeye gerek var mıydı diye düşünmedim değil. Belki ilana koyar elimden çıkarırım en azından denemiş oldum

Olmaz mı, misler gibi olur.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Dostum çözünürlüğü 1440p'ye düşüreceksen niye 4k monitor aldın. Fsr açsana oyunlarda 4K'nïn bütün olayı upscale ile mükemmel görüntü sunması zaten.
Denemek için öyle yaptım dostum 2k çekinde ne olacak diye boşuna almadık tabi.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,161,655
Üyeler
184,478
Son üye
Sorloth
Geri