Memnunmusunuz? text clarity çok problem oluyormu.Şuan o monitörden yazıyorum![]()
Memnunmusunuz? text clarity çok problem oluyormu.Şuan o monitörden yazıyorum![]()
2 senedir woled mat ve glassy kullanıyorum. İlk başlarda çok sorundu şuan alıştım. Yan monitör ıps bence aralarında çok fark yok.Memnunmusunuz? text clarity çok problem oluyormu.
2k 360hz kullanan birisi olarak söylüyorum onu geri yolla bunu al. Bende lg c3 48 inch 4k 120hz ekran var. Single player oyunları tv'den oynuyorum online olanları 2k 360hz g60sd'den TV olmasa 2k 360hz monitöre rağmen bunu sipariş ederdim.Arkadaşlar 7500f ve 9070xt kullanıyorum. 2k 360 hz yi aldım kutuda bekliyor bundan da sipariş geçtim. Ancak kararsız kaldım 2k kullanmaya devam mı etselim buna geçsem mi diye? Ne dersiniz aradaki farka değer mi fiyat olarak değmiyor 4-5 bin var ama 2k 4k arası farka değer mi acaba?
Denedikten sonra iade alıyorlar mıymış harika.Samsung ile görüştüm deneyip iade edebilirsiniz dediler.
Bir çok incelleme izledim en iyisi woled ile yan yana kıyaslamak
Alıntıyı görüntüle
Değer. Bende de 9070 xt var.Arkadaşlar 7500f ve 9070xt kullanıyorum. 2k 360 hz yi aldım kutuda bekliyor bundan da sipariş geçtim. Ancak kararsız kaldım 2k kullanmaya devam mı etselim buna geçsem mi diye? Ne dersiniz aradaki farka değer mi fiyat olarak değmiyor 4-5 bin var ama 2k 4k arası farka değer mi acaba?
Kimse bilmiyor. Niye bu fiyatta onu da bilen yok. Daha yeni çıktı vatanda falan 46k.Monitörün + ları - leri nedir? İnanılmaz bir fiyat. Kampanya ne kadar süre devam edecek?
öğrenci indirimine dahil dahil değil.Ön sipariş ver yazıyor ama durum nedir acaba bir de öğrenci indirimine dahil mi