❌İndirim Bitti! 🔥🔥🔥Samsung Odyssey OLED G8 27" 0.03 ms 4K Pivot 240 Hz 30.897TL

Monitörün + ları - leri nedir? İnanılmaz bir fiyat. Kampanya ne kadar süre devam edecek?

Memnunmusunuz? text clarity çok problem oluyormu.
2 senedir woled mat ve glassy kullanıyorum. İlk başlarda çok sorundu şuan alıştım. Yan monitör ıps bence aralarında çok fark yok.

Arkadaşlar 7500f ve 9070xt kullanıyorum. 2k 360 hz yi aldım kutuda bekliyor bundan da sipariş geçtim. Ancak kararsız kaldım 2k kullanmaya devam mı etselim buna geçsem mi diye? Ne dersiniz aradaki farka değer mi fiyat olarak değmiyor 4-5 bin var ama 2k 4k arası farka değer mi acaba?

Şuanda satın alabilen var mı? Sepete ekledim ama ödeme aşamasına geçemiyorum. Deneyebilen varsa sevinirim. Bu arada 2k 360 hz modeli iade edip buna geçeçeğim ikisi arasında kalan varsa 4k olanı tavsiye ederim. Tek sebebi text'lere alışamamam. Yazıyla işi olmayanlar için yeterli seviye netlik sunuyor. Oyun için alcak varsa 2k modele yönelebilir.

Arkadaşlar 7500f ve 9070xt kullanıyorum. 2k 360 hz yi aldım kutuda bekliyor bundan da sipariş geçtim. Ancak kararsız kaldım 2k kullanmaya devam mı etselim buna geçsem mi diye? Ne dersiniz aradaki farka değer mi fiyat olarak değmiyor 4-5 bin var ama 2k 4k arası farka değer mi acaba?
2k 360hz kullanan birisi olarak söylüyorum onu geri yolla bunu al. Bende lg c3 48 inch 4k 120hz ekran var. Single player oyunları tv'den oynuyorum online olanları 2k 360hz g60sd'den TV olmasa 2k 360hz monitöre rağmen bunu sipariş ederdim.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Samsung ile görüştüm deneyip iade edebilirsiniz dediler.
Bir çok incelleme izledim en iyisi woled ile yan yana kıyaslamak :D

Alıntıyı görüntüle
Denedikten sonra iade alıyorlar mıymış harika.

Değer. Bende de 9070 xt var.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Monitörün + ları - leri nedir? İnanılmaz bir fiyat. Kampanya ne kadar süre devam edecek?
Kimse bilmiyor. Niye bu fiyatta onu da bilen yok. Daha yeni çıktı vatanda falan 46k.

Ön sipariş ver yazıyor ama durum nedir acaba bir de öğrenci indirimine dahil mi

Arkadaşlar ben ne yaptiysam siparis veremiyorum. Delivery mode not set hatasi veriyor teslimat secenekleri kısmında. Ayni hatayi alan oldu mu ?

arkadaşlar linkteki monitörü kullanıyorum, kullandığım monitörün dahili hoparlörünün, uzaktan kumandasının ve dahili tizen işletim sisteminin olması avantajı var, ayrıca ekran glossy, ben mat ekrana göre glossy ekranı daha çok seviyorum, birde ekran curved, düz daha mı olur kararsız kaldım, ekran kartım 4070 super, yakında 9070 xt'ye geçmeyi düşünüyorum, sizce 4k ve qd-oled için bu monitöre geçmeye değer mi, siz ne dersiniz?

Yarın kargo muhtemelen;

1747689617849.webp

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,162,462
Üyeler
184,630
Son üye
bozumcux2
Geri