Samsung Öğrenci indiriminde sizce hangisini almak mantıklı?

Samsungda stok bitmiş bende şansta böyle bir şey

Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

12999 tl 10 taksit ile aldım HB üzerinden Techburada satıcısından h.o mu g.o mu artık gelince karar vericem :D
hocam hayırlı olsun 10 taksit çok güzel olmuş güle güle kullan.

Arkadaşlar Samsung'un öğrenci indirimi ile monitör alacağım ancak 3 monitör arasında kaldım. Daha çok oyun oynayacağım oynayacağım oyunlar %80 rekabetçi %20 hikayeli oyunlar olacak, film dizide izleyeceğim.

Sizce hangisi daha mantıklı olur ?

Odyssey G6 G65B 27" (11.347,00 TL) Özellikleri: VA Panel,240hz,2K,Vesa DisplayHDR600,Curved,1MS(GTG) Odyssey G5 G50D 27" (8.399,00 TL) Özellikleri: IPS panel,180hz,2K,Vesa DisplayHDR400,Flat,1ms(GTG) Odyssey G5 G55C 32" (7.489,00 TL) Özellikleri: VA panel,165hz,2K,HDR10,1MS(MPRT) not: Fiyatlar şu anlık bu şekildedir ileride zam gelebilir.

g65b sıkıntısı yok

Farkını canlı desteğe sordum knk cevap bu

Alıntıyı görüntüle

ucuz olan 2025 model olan yani yeni üretim zaten diğeri kalkmış stoktan
Başka forumdada ikisine 2022 model demiş samsung'un desteği epey'de 50 olan 2025 gözüküyor ama samsung neden yeni modele 50 eski modele 52 desin ki ? ama kağıt üstünde hiç bir farkları yok.

g65b sıkıntısı yok
hocam emin misiniz samsungun sitesinde
L272BG650EUXUF olan modelinde ölü piksel olduğunu söylüyor birisi L272BG652EUXUF olan modelde ise kimse sorun belirtmemiş herkes memnun olduğunu söylüyor bir tane bile kötü yorum yok dediğiniz gibi sizin bu iki model arasındaki farkla alakalı bildiğiniz bir durum var mı acaba ya da hangisi yeni çıkan ?

Samsungda stok bitmiş bende şansta böyle bir şey

12999 tl 10 taksit ile aldım HB üzerinden Techburada satıcısından h.o mu g.o mu artık gelince karar vericem :D
hayırlı olsun hocam güzel günlerde kullanırsın inşallah

Başka forumdada ikisine 2022 model demiş samsung'un desteği epey'de 50 olan 2025 gözüküyor ama samsung neden yeni modele 50 eski modele 52 desin ki ? ama kağıt üstünde hiç bir farkları yok.

hocam emin misiniz samsungun sitesinde
L272BG650EUXUF olan modelinde ölü piksel olduğunu söylüyor birisi L272BG652EUXUF olan modelde ise kimse sorun belirtmemiş herkes memnun olduğunu söylüyor bir tane bile kötü yorum yok dediğiniz gibi sizin bu iki model arasındaki farkla alakalı bildiğiniz bir durum var mı acaba ya da hangisi yeni çıkan ?

hayırlı olsun hocam güzel günlerde kullanırsın inşallah
ölü piksel şans işidir ama bu monitörde hiç çıkan görmedim
ben de kullanıyom 0 sorun

G65b fps oyunları için uygun bir monitör değil. Fps ten kastım rekabetçi fps oyunları (cs valo tarzı) onun dışında arcade oynanır tabi ki güzel de olur. Curved bir yapısı var. Eğer belirli düzeyde cs valo oyunuyorsanız sizi tatmin etmeyecektir.

G65b fps oyunları için uygun bir monitör değil. Fps ten kastım rekabetçi fps oyunları (cs valo tarzı) onun dışında arcade oynanır tabi ki güzel de olur. Curved bir yapısı var. Eğer belirli düzeyde cs valo oyunuyorsanız sizi tatmin etmeyecektir.
Hardcore cs oynamıyoruz zaten Arkadaşlarla haftada 3-4 gün 3-4 el atıp çıkıyoruz ayrıca şu anki monitörüm çok daha kötü olduğundan bence tatmin edecektir diye düşünüyorum. Tabi çok fazla monitörlerin panelleriyle alakalı bir bilgim yok, ancak Ufo testine baktığımda bu monitörün VA panele göre çok güzel bir iş çıkardığıda bir gerçek ama tabii diğer yazdığım 2 monitör ya da sizin önereceğiniz bir monitör varsa 7-12k arasında inceleyip kararımı değiştirebilirim.

Hardcore cs oynamıyoruz zaten Arkadaşlarla haftada 3-4 gün 3-4 el atıp çıkıyoruz ayrıca şu anki monitörüm çok daha kötü olduğundan bence tatmin edecektir diye düşünüyorum. Tabi çok fazla monitörlerin panelleriyle alakalı bir bilgim yok, ancak Ufo testine baktığımda bu monitörün VA panele göre çok güzel bir iş çıkardığıda bir gerçek ama tabii diğer yazdığım 2 monitör ya da sizin önereceğiniz bir monitör varsa 7-12k arasında inceleyip kararımı değiştirebilirim.
Monitöre laf etmedim gayet güzel bir monitör. %80 fps dediğin için fikrimi belirttim. 24 inç flat monitörler, 27 inç curved monitörlere nazaran ekran hakimiyeti daha fazla. Ama diyorsan ki benim amacım sadece fps oynamak değil, hikayeli oyunlar da oynarım. film dizi de izlerim. O noktada sizi fazlasıyla tatmin eder.

Monitöre laf etmedim gayet güzel bir monitör. %80 fps dediğin için fikrimi belirttim. 24 inç flat monitörler, 27 inç curved monitörlere nazaran ekran hakimiyeti daha fazla. Ama diyorsan ki benim amacım sadece fps oynamak değil, hikayeli oyunlar da oynarım. film dizi de izlerim. O noktada sizi fazlasıyla tatmin eder.
Yok laf attığın için demedim bende sadece monitör fiyatına göre güzel ama dediğim gibi varsa eğer farklı önerebileceğin önerebilirsin diye yazdım.

g65b mantıklı hayırlı olsun

Öğrenci indirimi samsung'un tüm ürünlerinde mevcut mu?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

Forum istatistikleri

Konular
1,157,624
Üyeler
183,861
Son üye
sehzadex
Geri