Samsung Öğrenci indiriminde sizce hangisini almak mantıklı?

Nyploid

80+
Reaksiyon skoru
8
Bütçe
12000
Arkadaşlar Samsung'un öğrenci indirimi ile monitör alacağım ancak 3 monitör arasında kaldım. Daha çok oyun oynayacağım oynayacağım oyunlar %80 rekabetçi %20 hikayeli oyunlar olacak, film dizide izleyeceğim.

Sizce hangisi daha mantıklı olur ?

Odyssey G6 G65B 27" (11.347,00 TL) Özellikleri: VA Panel,240hz,2K,Vesa DisplayHDR600,Curved,1MS(GTG) Odyssey G5 G50D 27" (8.399,00 TL) Özellikleri: IPS panel,180hz,2K,Vesa DisplayHDR400,Flat,1ms(GTG) Odyssey G5 G55C 32" (7.489,00 TL) Özellikleri: VA panel,165hz,2K,HDR10,1MS(MPRT) not: Fiyatlar şu anlık bu şekildedir ileride zam gelebilir.

G65B de sıkıntı var diyorlardı o yüzden biraz da arada kaldım. Bir de şimdi tekrar baktım, sitede 2 tane g6 g65b var ama ikisi farklı ve 100 tl fark var aralarında ne Fark olduğunu anlayamadım.

Arkadaşlar Samsung'un öğrenci indirimi ile monitör alacağım ancak 3 monitör arasında kaldım. Daha çok oyun oynayacağım oynayacağım oyunlar %80 rekabetçi %20 hikayeli oyunlar olacak, film dizide izleyeceğim.

Sizce hangisi daha mantıklı olur ?

Odyssey G6 G65B 27" (11.347,00 TL) Özellikleri: VA Panel,240hz,2K,Vesa DisplayHDR600,Curved,1MS(GTG) Odyssey G5 G50D 27" (8.399,00 TL) Özellikleri: IPS panel,180hz,2K,Vesa DisplayHDR400,Flat,1ms(GTG) Odyssey G5 G55C 32" (7.489,00 TL) Özellikleri: VA panel,165hz,2K,HDR10,1MS(MPRT) not: Fiyatlar şu anlık bu şekildedir ileride zam gelebilir.

Bende öğrenci indirimi ile g65b alıcam muhtemelen

Bende öğrenci indirimi ile g65b alıcam muhtemelen
Bende dün araştırdım fiyatına göre bence dolu dolu bi monitör ama sorunları olduğunu da yabancı forumlarda yazmışlar. Bir de Samsung'un sitesinde 2 ayrı g6 g65b modeli var 100 tl farkla satılıyorlar farklarını anlayamadım arada kaldım o yüzden.

Bende dün araştırdım fiyatına göre bence dolu dolu bi monitör ama sorunları olduğunu da yabancı forumlarda yazmışlar. Bir de Samsung'un sitesinde 2 ayrı g6 g65b modeli var 100 tl farkla satılıyorlar farklarını anlayamadım arada kaldım o yüzden.
Hocam özellikleri aynı en çok satılanı linkteki ürün sanırım bunu almamız lazım

Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

ama benim acelem yok kasım indirimlerinde daha uyguna bir şey düşerse bu cihaza muadil fikrim değişebilir yani

Yarın G65 alıyorum inşallah
İçerisinde tizen işletim sistemi olması benim için daha kullanışlı olacağını düşünüyorum.
Aoc Q27G4ZR ile G65 arasında kalmıştım G65 daha baskın geldi :)
Curved olduğundan dolayı biraz şüphem var ama bakalım beğenmezsen abime veririm.

Yarın G65 alıyorum inşallah
İçerisinde tizen işletim sistemi olması benim için daha kullanışlı olacağını düşünüyorum.
Aoc Q27G4ZR ile G65 arasında kalmıştım G65 daha baskın geldi :)
Curved olduğundan dolayı biraz şüphem var ama bakalım beğenmezsen abime veririm.
Şimdiden hayırlı olsun dostum güzel günlerde kullanırsın İnşallah. İncelediğinde bilgi verebilir misin panel kalitesinin vb. nasıl olduğu hakkında?

ama benim acelem yok kasım indirimlerinde daha uyguna bir şey düşerse bu cihaza muadil fikrim değişebilir yani
Bende öyle düşündüm dostum teşekkür ediyorum.

Şimdiden hayırlı olsun dostum güzel günlerde kullanırsın İnşallah. İncelediğinde bilgi verebilir misin panel kalitesinin vb. nasıl olduğu hakkında?

Bende öyle düşündüm dostum teşekkür ediyorum.
Hocam bizim alacağımız satıştan kalkmış samsung sitesinde

Farkını canlı desteğe sordum knk cevap bu

1761937083117.webp

ucuz olan 2025 model olan yani yeni üretim zaten diğeri kalkmış stoktan

Samsungda stok bitmiş bende şansta böyle bir şey
Birde öğrenci indirimi son günmüş sipariş ettim ben 11.11 zamanında daha iyi şeyler gelirse iade ederim 11.234 Tl ye geldi

12999 tl 10 taksit ile aldım HB üzerinden Techburada satıcısından h.o mu g.o mu artık gelince karar vericem :D

Son düzenleme:
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,157,754
Üyeler
183,887
Son üye
Kaloriferci Ahmet
Geri