Neler Yeni

Samsung OLED TV 65S90C alınır mı?

Dahası  
Reaksiyon skoru
60
İsim
Tugay Kuru
Selam arkadaşlar.

Bir süredir 65 inch OLED televizyon arıyorum ve aşağıdaki seçenekler arasında kararsız kaldım.

İlk Seçenek 65S90C modeli, Samsungun sitesine göre QD Oled olarak geçiyor ve 2023 modeli. Hepsiburada satıcı 62999 tl ye alınabiliyor.

İkinci seçenek 65S90D modeli, Samsungun sitesine göre WOLED olarak geçiyor ve 2024 modeli.
Vatanla, mediamarktla pazarlık yaparak 75 bin tl civarına indirebilirim.

Sizce hangisini almalıyım? Samsung panellerinin QD Oled veya Woled olduğunu sır gibi saklıyor. Gördüğüm kadarıyla 2023 modelindeki QD oled, 2024 modelindeki Wolede göre daha iyi bir görüntü sunuyor.

Aramızda var mıdır bu işe gönül vermiş biri?
Sizler ne öneririsiniz? Başka marka tavsiyeleriniz var mıdır?
IMG_9674.jpeg

SynaX

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
87
İsim
Caner Sürdem
Öncelikle bu kadar para verip bu kadar hassas bir ürünü kesinlikle internetten almanı tavsiye etmem.
İkinci olarak, evlenirken ( 2 sene öncesi ) çok fazla araştırma yaptım videolar izledim testler yaptım, OLED teknolojisinde LG kesinlikle Samsung'a göre bir adım önde. Gerek sahne geçişlerinde akışkanlık, gerek renk canlılığı ve siyahı daha siyah göstermesi gibi bir çok özellik olarak benim nezdimde LG önce. O yüzden bütçen bu bantlardaysa aynı segmentte LG modellerini de incelemeni, araştırmanı tavsiye ederim.

kaan0513

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
394
İsim
Kağan UĞURLU
Selam arkadaşlar.

Bir süredir 65 inch OLED televizyon arıyorum ve aşağıdaki seçenekler arasında kararsız kaldım.

İlk Seçenek 65S90C modeli, Samsungun sitesine göre QD Oled olarak geçiyor ve 2023 modeli. Hepsiburada satıcı 62999 tl ye alınabiliyor.

İkinci seçenek 65S90D modeli, Samsungun sitesine göre WOLED olarak geçiyor ve 2024 modeli.

Sizce hangisini almalıyım? Samsung panellerinin QD Oled veya Woled olduğunu sır gibi saklıyor. Gördüğüm kadarıyla 2023 modelindeki QD oled, 2024 modelindeki Wolede göre daha iyi bir görüntü sunuyor.

Sizler ne öneririsiniz? Başka marka tavsiyeleriniz var mıdır?Alıntıyı görüntüle
Dün mediamark ta 65" olanı 47k ya satıldı. 2023 ürünlerini elden çıkarıyorlar.
Benim önerim o fiyat aralığında indirim olursa lg olur 65c46la modeli.

Dahası  
Reaksiyon skoru
60
İsim
Tugay Kuru
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Selamlar Ülkemizde satılan Samsung s90d modelleri woled olduğu için LG C4 modeli daha mantıklı geldi şuan.

Dahası  
Reaksiyon skoru
55
İsim
Murat Yücel
Instagram
yucexzzers
Selam arkadaşlar.

Sizler ne öneririsiniz? Başka marka tavsiyeleriniz var mıdır?Alıntıyı görüntüle
Ben de evlilik için tv düşünüyorum oledler çok hoşuma gidiyor ama bu panel yanma olayı çok oluyor mu oledlerde

SynaX

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
87
İsim
Caner Sürdem
Ben de evlilik için tv düşünüyorum oledler çok hoşuma gidiyor ama bu panel yanma olayı çok oluyor mu oledlerde
Eskiden evet piksel yanma özelliğinden dolayı çok ılımlı bakılmıyordu OLED'lere. Fakat 2020 sonrası LG modellerinde piksel temizleme özelliği ile bu sorunun önüne geçildi. Aynı durum Samsung'larda var mı bilmiyorum.

Dahası  
Reaksiyon skoru
60
İsim
Tugay Kuru
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Açıkçası işten akşam 7 de geliyorum ve yatana kadar birşeyler oynamak veya izlemek için almayı düşünüyorum. Günlük kullanımı daha çok olanlar OLED yanma olasılığını detaylıca araştırabilir. Üstteki arkadaşın bilgilendirmesi dahilinde kendi kullanımımda OLED yanığının gerekli önlemleri alırsam problem teşkil edeceğini düşünmüyorum.

umtb

80+ Bronze
Açıkçası işten akşam 7 de geliyorum ve yatana kadar birşeyler oynamak veya izlemek için almayı düşünüyorum. Günlük kullanımı daha çok olanlar OLED yanma olasılığını detaylıca araştırabilir. Üstteki arkadaşın bilgilendirmesi dahilinde kendi kullanımımda OLED yanığının gerekli önlemleri alırsam problem teşkil edeceğini düşünmüyorum.
inceleriz de adem helvacıya sorun hocam adam panelini inciğine cıncığına kadar biliyor

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,054,985
Üyeler
167,584
Son üye
Salihgaz1
Top Bottom