Monitör ve Laptoplardakini söylüyorum. Telefonu katmadım bile.Herhalde Mac PC'lerden bahsediyor. Yoksa iPhone X ve sonrasındaki serilerdeki panel üreticileri Samsung, orası doğru.
Samsung kullanıyordur herhalde. Apple dandik sevmez kalite sever. LG'de olabilir o da iyi.Laptoplara ne dersin. Orda da mı Samsung var?![]()
Bu yüzden LG ve Philips kullanıyor.Apple dandik sevmez kalite sever
O konu hakkında bilgim yok ancak telefonlarındaki OLED panelleri Samsung üretiyor. En azından ben öyle biliyorum.Monitör ve Laptoplardakini söylüyorum. Telefonu katmadım bile.
Doğru. Bu markanın ismini herkes bilmez, bilen bilir.AU Optronics o zaman bir bu firmaya bakın bir de Samsung'a hangisinin iyi olduğunu TV ve Panelleri söküp incelemişler bilir.
O bu değilde başka firmaları baltalamayın yazıyor imzanızda ama şuan çok fena bir şekilde samsunga saydırıyorsun ?AU Optronics o zaman bir bu firmaya bakın bir de Samsung'a hangisinin iyi olduğunu TV ve Panelleri söküp incelemişler bilir.
O marka fena yapıştırırDoğru. Bu markanın ismini herkes bilmez, bilen bilir.
Apple kargo firması olarak UPS kullanıyor en iyisinden kargo iyiyse panel nasıl olsun sen düşünSamsung kullanıyordur herhalde. Apple dandik sevmez kalite sever. LG'de olabilir o da iyi.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Kendide uretiyor olabilir 3'ünden biridir
Samsung Panel'e ne zaman dandik demişim?@Yasin Çelik 'den bahsediyor![]()