Samsung Panele Dandik Diyen Arkadaş

Laptoplara ne dersin. Orda da mı Samsung var? :cry:
Samsung kullanıyordur herhalde. Apple dandik sevmez kalite sever. LG'de olabilir o da iyi.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Kendide uretiyor olabilir 3'ünden biridir

AU Optronics o zaman bir bu firmaya bakın bir de Samsung'a hangisinin iyi olduğunu TV ve Panelleri söküp incelemişler bilir.

LG.Philips Displays bunu kastetmek istedim.

AU Optronics o zaman bir bu firmaya bakın bir de Samsung'a hangisinin iyi olduğunu TV ve Panelleri söküp incelemişler bilir.
O bu değilde başka firmaları baltalamayın yazıyor imzanızda ama şuan çok fena bir şekilde samsunga saydırıyorsun ?
Samsung haketmiyor bunu. Gayette kaliteliler. Kalitesiz olsalar dunya devi olamazdı.

Doğru. Bu markanın ismini herkes bilmez, bilen bilir.
O marka fena yapıştırır

Samsung kullanıyordur herhalde. Apple dandik sevmez kalite sever. LG'de olabilir o da iyi.

Kendide uretiyor olabilir 3'ünden biridir
Apple kargo firması olarak UPS kullanıyor en iyisinden kargo iyiyse panel nasıl olsun sen düşün :)

Apple Panel olarak sadece telefonlarında Samsung'u son nesillerde kullandı. Bütün laptop ve All in One içeren bütün ürünlerinde LG.Display kullandı. Mesela üstteki arkadaş UPS'den çıkmış bu düşünce ile bir yere varılmaz. Samsung'un siz hala iyi olduğuna devam edin benim için kendi ibaresinde kendi ürünleri berbat ve çöp. Siz bunu düşünün ben bunu düşüneyim.

Bu zamana kadar Apple'ın LG.Philips Displays kullandığını bilmedikten sonra.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,198,894
Üyeler
190,465
Son üye
UmutPuntos
Geri