Neler Yeni

Samsung QVO 860 SSD nasıldır?

mertyılmaz

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
344
İsim
Mert

Oneomous

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,489
İsim
Adem
işte o garanti parasına değermi bilmiyorum telefonuda internetten aldım 1100 lira fark etti
Bence değmez fakat alacaksan bile böyle bir sorun yaşıyorum haberin olsun sonra sende üzülmeni istemem :)

Fatieh

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,260
İsim
Fatih
Kullanıyorum geçenlerde write hızım 320yi geçmiyor geçen aradım garantiye göndereyim diye samsung aldığın yerle iletişime geç dedi orasıda değişik bir firmaya yönlendiriyor kendi garantisi olmayınca write 320 olmasını hissetmediğim için bende göndermedim.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Alıntıyı görüntüle
Sandığınız kadar iyi bir ssd değil kullanmayan bilmez 1.5yıllık daha hale bak
her ssd de böyle olduğunu sanmıyorum

Bende satıcısı hepsiburada olandan almıştım 250 gb ını

Bir sıkıntısı olsa Samsung ilgilenir mi?

Oneomous

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,489
İsim
Adem
her ssd de böyle olduğunu sanmıyorum

Bende satıcısı hepsiburada olandan almıştım 250 gb ını

Bir sıkıntısı olsa Samsung ilgilenir mi?
Her ssd de olduğunu sanmıyorum derken garanti olaraksa cevaabım her ssd de aynı cevap veriyorlar aldığın yeri sormuyor bile samsung sitesinden alırsan belki ilgilenirler fiyatlar uçuk. Hız düşmesi ve sağlık düşmesi konusunda dediysen arkadaşımda 1 yıllık var 95 onda sağlık büyük ihtimal çoğu ssd'de var fakat dikkat etmiyorlar.Satıcı yerin önemi yok direkt olarak aldığın yerle iletişime geç diyorlar inanmıyorsanız arayarak sorunluymuş gibi deneyebilirsiniz.

Fatieh

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,260
İsim
Fatih
Her ssd de olduğunu sanmıyorum derken garanti olaraksa cevaabım her ssd de aynı cevap veriyorlar aldığın yeri sormuyor bile samsung sitesinden alırsan belki ilgilenirler fiyatlar uçuk. Hız düşmesi ve sağlık düşmesi konusunda dediysen arkadaşımda 1 yıllık var 95 onda sağlık büyük ihtimal çoğu ssd'de var fakat dikkat etmiyorlar.Satıcı yerin önemi yok direkt olarak aldığın yerle iletişime geç diyorlar inanmıyorsanız arayarak sorunluymuş gibi deneyebilirsiniz.
Kendim için almadım zaten eski laptopum için aldım.

Ama eğer onda olursa bu tarz bir şey yakarım ortalığı. 480 gb ssd alacağıma kaliteli olsun diye 480 gb parası verip 250 gb aldım

Oneomous

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,489
İsim
Adem
Kendim için almadım zaten eski laptopum için aldım.

Ama eğer onda olursa bu tarz bir şey yakarım ortalığı. 480 gb ssd alacağıma kaliteli olsun diye 480 gb parası verip 250 gb aldım
Kaç aylık ?

Samsung telefon kullanıyorum Garanti içinde Anakartı bozuldu garantiye gönderdim 3günde geri gönderdiler 1 günde yaptırdılar garantisi çok iyi ama samsung bakarsa :)

Üzüldüğüm konu 5 yıl yazıyorsun oraya kendin bakmıyorsun,ayıp...

Yakamıyorsunuz işte umarım başınıza gelmez ama tekrarladıkları şey "aldığınız yer ile iletişime geçin"

Fatieh

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,260
İsim
Fatih
Kaç aylık ?

Samsung telefon kullanıyorum Garanti içinde Anakartı bozuldu garantiye gönderdim 3günde geri gönderdiler 1 günde yaptırdılar garantisi çok iyi ama samsung bakarsa :)

Üzüldüğüm konu 5 yıl yazıyorsun oraya kendin bakmıyorsun,ayıp...

Yakamıyorsunuz işte umarım başınıza gelmez ama tekrarladıkları şey "aldığınız yer ile iletişime geçin"

2-3 aylık falan zaten çok okuma yazma yapılmıyor o pc de

Ayrıca Apple'ın desteği gerçekten takdir edilesi bir kaliteye sahip. Samsung'da olaylar karışık

Oneomous

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,489
İsim
Adem
2-3 aylık falan zaten çok okuma yazma yapılmıyor o PC de

Ayrıca Apple'ın desteği gerçekten takdir edilesi bir kaliteye sahip. Samsung'da olaylar karışık
Şöyle attığım ssde 17tb anca yazma yapmışım :) 50tbw mıydı samsung garantisi askjgjlaksglkasg zaman sadece yüksek yüksek bile değilde neyse

Fatieh

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,260
İsim
Fatih
Şöyle attığım ssde 17tb anca yazma yapmışım :) 50tbw mıydı samsung garantisi askjgjlaksglkasg zaman sadece yüksek yüksek bile değilde neyse
Benim 5000 saati devirmiş 10 senelik harddisk im var laptopumdaydı yeni pc de hdd lazımdı taktım cayır cayır kullanıyorum :D

Umarım hiç beklenmediği anda ölmez. Gerçekten üzülürüm

Top Bottom