Yardım Samsung S10 vs S10+ vs S20

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.

bana beko derler

Cezalı
80+ Silver
En İyi Cevap
2
Reaksiyon skoru
6,714
Öncelikle bu konuyu açma sebebim hangi telefonun daha iyi olup olmaması değil. Bu zaten net bir şekilde ortada. S20 ikisine göre daha iyi. Ancak benim sorum bu değil.

Elimde POCO X3 Pro var. Saatimi ve kulaklığımı Samsung tercih ettim ancak ekosistem niyetim yoktu. Ama hal böyle olunca telefonu da Samsung yapmak istedim, çünkü hem kulaklık hem saatte çeşitli özellikleri kullanamıyorum çünkü ekosistem bağlılığı istiyor.

S10 ve S10+ ilanlarına yazdım, çoğu kafa kafaya takası kabul ediyor. S20 için ise üste 2500 TL istiyorlar.

Telefonda oyun oynamıyorum. Kamerası iyi olsun, ekranı iyi olsun, kronik bir sıkıntısı olmasın yeterli. Bataryayı da pek dert etmiyorum çünkü telefonu gün içerisinde pek kullanmıyorum.

S10 ve S10+ fiyat olarak ikinci elde yakınlar. İkisi arasından S10+ daha mantıklı geliyor. Hem 0.3 inç daha büyük, hem batarya hacmi daha büyük, hem ne kadar kullanmayacak olsam da 8 MP depth kamerası var 2. bir selfie kamerası olarak.

Ama aklımı karıştıran şey ise bu kadar uğraşa giriyorum, girmişken bari telefon yükselteyim diye düşünüyorum. Bu sebeple S20 de kafamı karıştırıyor.

Fikirlerinizi belirtirseniz sevinirim.

Ben s20 derdim almışken güncel olsun bari.

S20 Genel olarak daha iyi ama Exynos 990 sıkıntılı. İki cihazda üzmez. Ben olsam kafa kafaya S10+ alırdım.

S10+ 60 hz S20 120Hz idi sanırım o yüzden S20
destekleyen cok uygulama olmadigi icin o kadar onemsemiyorum artik. hatta x3 proda da 60hz kullaniyorum 2 aydir falan.
S20 Genel olarak daha iyi ama Exynos 990 sıkıntılı. İki cihazda üzmez. Ben olsam kafa kafaya S10+ alırdım.
Exynos 990 yerine snap865 olsa direkt basip alcam da benim kafami da karistiran exynos 990 çok mu leştir yoksa sadece oyunlarda vs isindigi icin mi bu kadar gomuluyor.

destekleyen cok uygulama olmadigi icin o kadar onemsemiyorum artik. hatta x3 proda da 60hz kullaniyorum 2 aydir falan.

Exynos 990 yerine snap865 olsa direkt basip alcam da benim kafami da karistiran exynos 990 çok mu leştir yoksa sadece oyunlarda vs isindigi icin mi bu kadar gomuluyor.
Ana menüde gezmesi bile cok daha iyi bence

Sadece oyunlarda ısınma olsa emin ol bu olayı %95 duymazdın. Android tarafında güçlü cihazlara ısınmıyor vs dedikleri cihazlar yanıyor, bunu XR'dan S20 Fe'ye geçince anladım. SD 865'li S20 Fe'ye ısınmıyor yada az ısınıyor diyorlardı ama kapalı ortamda instada gezerken bile kılıf varken sıcaklığı hissettirecek derecede ısınıyordu.
990, 865'den daha da beter.
S10+'da bu konuda çok iyi sayılmaz ama S20'ye göre bariz şekilde daha az ısındığı kesin.

Sadece oyunlarda ısınma olsa emin ol bu olayı %95 duymazdın.
insanlar sallamayi seviyor, bu sebeple gercek bir kullanici deneyimi veya inceleme gormeden inanasi gelmiyor insanin.
Android tarafında güçlü cihazlara ısınmıyor vs dedikleri cihazlar yanıyor, bunu XR'dan S20 Fe'ye geçince anladım.
orasi oyle zaten 2022'de isinmayan telefon diye bisey yok diyen de salliyodur. s22 ultra, 13 pro max, p50 pro falan hepsi isiniyor en iyileri olmasina ragmen
S10+'da bu konuda çok iyi sayılmaz ama S20'ye göre bariz şekilde daha az ısındığı kesin.
peki sizce s21'e yukselsem deger mi? butcem s21'e de yetiyor 2. el olarak ama telefonu cok kullanmadigim icin elim pek gitmiyor acikcasi.

peki sizce s21'e yukselsem deger mi? butcem s21'e de yetiyor 2. el olarak ama telefonu cok kullanmadigim icin elim pek gitmiyor acikcasi.
S21'e çıkabiliyorsanız cihaz olarak en iyi tercih olur. Exynos 2100 hakkında olumsuz yorum 990'a göre çok çok az.
Üzerine ne kadar vereceğinizde önemli tabi.
S10+ kafa kafaya değişim bana çok mantıklı geldiği için üzerine para verip daha iyisini alma seçeneğine bakmazdım herhalde.

S21'e çıkabiliyorsanız cihaz olarak en iyi tercih olur. Exynos 2100 hakkında olumsuz yorum 990'a göre çok çok az.
Üzerine ne kadar vereceğinizde önemli tabi.
S10+ kafa kafaya değişim bana çok mantıklı geldiği için üzerine para verip daha iyisini alma seçeneğine bakmazdım herhalde.
X3 pro'yu genel olarak 6'ya aliyorlar takasta. s21'ler de ortalama olarak 9-9.5k civarinda satiliyor. yani ustune 3-3.5k gibi bir şey eklicem

Desteği var hocam forumda gezerken dahi 120hz kullanıyorum telefonu. Ama ısı sorunu işi başka bir boyuta çekiyor donanimi çabuk eskitir bataryayi öldürür. Bilemedim.

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,202,076
Üyeler
191,030
Son üye
ukucukk
Geri