bana beko derler
80+ Silver
- En İyi Cevap
- 2
iphone 13 tabi ki 10k'den fazla androide verilmez
Doğru 17 18k ya alınan samsunglar seneye ekonomide sıkıntı çıkmadığı sürece max 12 13k gibi geliyor bana ikinci elde.Özellikler tartışılır ancak ne var ki, IPhone'lar alındığında ve tekrar'dan satıldığında zarar ettirmeyen bir ürün bu bakımdan da IPhone mantıklı diye düşünüyorum.
Sanırım S22 alacağım çünkü apple azımsanmayacak derecede zam yapmış iphone 13 18999 tl olmuş o yüzden kararsızım zorlayabilirsem alacağım.İos istiyorsanız iPhone 13
Güncel android istiyorsanız s22
S pen vb özellikler için s21 ultra
zam yapmışlar 3000 TL'ye yakıniPhone 13 ios candır
Bence bu zamdan sonra iPhone almayın ama eğer dolar düşerse eski fiyatında alınabilirSanırım S22 alacağım çünkü apple azımsanmayacak derecede zam yapmış iphone 13 18999 TL olmuş o yüzden kararsızım zorlayabilirsem alacağım.
Mesaj otomatik birleştirildi:
zam yapmışlar 3000 TL'ye yakın
Bu ay sonu alacağım, fiyatlara bağlı.Bence bu zamdan sonra iPhone almayın ama eğer dolar düşerse eski fiyatında alınabilir
Şuan Samsung zam yapmadı alıcaksanız elinizi çabuk tutun
Bahsettigin kisilerle arkadaslik kurulmaz bence milleti telefonuna gore yargilayan tiplerBir de benim bulunduğum ortamda iphone dışında telefonu olanları ezik görüyorlar o yüzden ben biraz mecburdum iphone almaya ama dediğim gibi android bence çekilmez yani 3-4 bin lira bütçen vardır mecbur android alırsın ama yüksek bütçede mantıksız bence ama kişiden kişiye değişecek bir şey
Ya zaten gece kulubüne girmeye çalışsan saatine telefonuna pantalonuna bakıyorlar fakir görünüyorsan almıyorlar her türlü şart iphoneBahsettigin kisilerle arkadaslik kurulmaz bence milleti telefonuna gore yargilayan tipler
haklisin bu arada birsey diyecegim iPhone 11 kullanicisiyim model yukseltmek istiyorum aklimda 13 ve 13 pro var sence 14 pro yu bekliyeyim mi yoksa geceyim mi 13’eYa zaten gece kulubüne girmeye çalışsan saatine telefonuna pantalonuna bakıyorlar fakir görünüyorsan almıyorlar her türlü şart iphone
14 serisi muhtemelen eylül de çıkacak bence 5 ay beklenirhaklisin bu arada birsey diyecegim iPhone 11 kullanicisiyim model yukseltmek istiyorum aklimda 13 ve 13 pro var sence 14 pro yu bekliyeyim mi yoksa geceyim mi 13’e