- Bütçe
- 15.750
Sarı siteden 17 aylık garantisi kalkmış cihazı 15.750 ye adaptörle birlikte anlaştım babama almayı düşünüyorum sizce ne derseniz kullanan var mıdır ya da uzun kullanımda(3) yıl gider mi günü nasıl atlatıyor mu cevaplarsanız sevinirim
Neden alinmaz soyler msnz?s22 alınmaz. s22 ultra yada s23 modellerine bakın
S22ler 15 bin miydi bilmiyorum ama güzel cihaz alınır batarya günü kurtarırSarı siteden 17 aylık garantisi kalkmış cihazı 15.750 ye adaptörle birlikte anlaştım babama almayı düşünüyorum sizce ne derseniz kullanan var mıdır ya da uzun kullanımda(3) yıl gider mi günü nasıl atlatıyor mu cevaplarsanız sevinirim
Batarya günü kurtarmıyor 1 sene kullandım satıp S23 aldım. S serisi alacaksanız minimum S23 alın.Sarı siteden 17 aylık garantisi kalkmış cihazı 15.750 ye adaptörle birlikte anlaştım babama almayı düşünüyorum sizce ne derseniz kullanan var mıdır ya da uzun kullanımda(3) yıl gider mi günü nasıl atlatıyor mu cevaplarsanız sevinirim
Bataryası berbat ve kullandığı işlemci sorunlu.Neden alinmaz soyler msnz?
Arasında 10k oynuyor peki bunu da düşündünüz mü?s22 alınmaz. s22 ultra yada s23 modellerine bakın
Samsung tarafında önerdiğiniz cihaz var mı peki 16k bandında?Bataryası berbat ve kullandığı işlemci sorunlu.
5saat ekran suresi aliyorum.Bana 1gun yetiyor.F/p olarak direkt olarak alinirBataryası berbat ve kullandığı işlemci sorunlu.
Arasında 10k var maalesef bütçem o kadar çıkmıyorBatarya günü kurtarmıyor 1 sene kullandım satıp S23 aldım. S serisi alacaksanız minimum S23 alın.
5 saat derken bakılınca düşük gibi geliyor ama günü kurtarıyor diyorsunuz 15k bandında ben de gayet mantıklı geliyor ama millet nedense almayın demişler5saat ekran suresi aliyorum.Bana 1gun yetiyor.F/p olarak direkt olarak alinir
Dostum tek sorunu batarya.onun disinda saglam cihazNeden alinmaz soyler msnz?
Daha 18 ay Samsung Türkiye garantisi devam etmekte neden 2. El alınmaz dediniz merak ettim2. El alinmaz
Günlük kullanım saatiniz neydi pekiBatarya günü kurtarmıyor 1 sene kullandım satıp S23 aldım. S serisi alacaksanız minimum S23 alın.
Önerdiğim bir cihaz yok samsung tarafında. Diğer markaları araştırın.Arasında 10k oynuyor peki bunu da düşündünüz mü?
Mesaj otomatik birleştirildi:
Samsung tarafında önerdiğiniz cihaz var mı peki 16k bandında?