silinenuye785438
80+ Titanium
- En İyi Cevap
- 1
S22 mi yoksa iPhone falan mı alınır sizce ya da Xiaomi?
Küçük ekran seviyorum o yüzden S21+ yerine S21 alırım o seriden alırsam.S22 fiyatına daha iyi cihaz yok. pil ömrü ve ekran boyutu için S21+ alınabilir.
Dostum arkadaş zaten en faydalı tavsiye de bulunmuş ve üzerine söz söylenmez.S22 mi yoksa iPhone falan mı alınır sizce ya da Xiaomi?
Peki ne önerirsin yerine? Kullanım amacımız aynı gibi.Kullanıp 2 hafta sonra sattım. Sarjı her şeyi yapmama rağmen güç tasarrufu, karanlık mod, 60 hz, siyah arka plan hiçbir şekilde 5.5 saati geçemedi. Normal 120 hz kullanırsanız alacağınız maksimum 4.5 saat olur. Wifi ve mobil veride çekim sıkıntısı var. Clash royalede sürekli wifi simgesi çıkarıyordu wifi bağlı olmasına rağmen. Oyun açılırken wifi çekmediğinden %92 de takılı kalıp 10 sn bekliyordu. Mobil veriye alınca düzeliyordu. Ama mobil verisinde de sıkıntı vardı. Spor salonun soyunma odasında -1 katta tarayacıdan herhangi bir siteyi açmıyordu. Şuan başka telefondayım dediğim hiçbir sorunlar yok. Ve bunları her gün yapıyordu. Sürekli evin içinde mobil veriyle oynuyordum lanet oyunu. E birde ısınıyordu. Ben sattım kurtuldum valla. Dolar yükselirken fiyatı düşen tek telefondur herhalde.
güzel bir indirim yakalarsam se 2022 alıp geçeceğim hocam. bana önemli olan küçük telefon olması. şu an ikinci el aldığım honor 20 bu dediklerimden sonra s22 sonrası ilaç gibi geldi. yukardaki wifi ve hat çekmeme sorunları gerçekten ciddi sorunlardı benim için.Peki ne önerirsin yerine? Kullanım amacımız aynı gibi.
SE 2020 kullanıyorum o da berbat ya, umarım 2022 de bazı sıkıntılar çözülmüştür.güzel bir indirim yakalarsam se 2022 alıp geçeceğim hocam. bana önemli olan küçük telefon olması. şu an ikinci el aldığım honor 20 bu dediklerimden sonra s22 sonrası ilaç gibi geldi. yukardaki wifi ve hat çekmeme sorunları gerçekten ciddi sorunlardı benim için.
hocam 1.5 sene 11 kullandım ama cidden ağır bir telefon belli bir süre sonra tuğla varmış gibi oluyordu. sonra s22 geçtim androidin amiral gemisine küçük telefon diye ona da bin pişman olup iki haftada kurtuldum. başka android tarafında küçük telefon yok. elde se 2022 kalıyor. 13 mini alabilirim durumum var ama bir telefona o kadar para vermek gereksiz geliyor. eğer denk getiremezsem honor 20 den daha kompakt diye p30 geçerim sonrası kısmet.SE 2020 kullanıyorum o da berbat ya, umarım 2022 de bazı sıkıntılar çözülmüştür.
Bende 9t pro var, ekranı kırıldı yaptırmaya 2 bin lira vermek yerine yeni telefon alayım dedim ama yeniler çok uçuk, senin gibi düşünüp çok para vermeme demdiğimi çin de alabileceklerim beni tatmin edip işte bu telefon istediğim telefon dedirtmiyor. Çok kararsız ve arada kalmış hissediyorum.güzel bir indirim yakalarsam se 2022 alıp geçeceğim hocam. bana önemli olan küçük telefon olması. şu an ikinci el aldığım honor 20 bu dediklerimden sonra s22 sonrası ilaç gibi geldi. yukardaki wifi ve hat çekmeme sorunları gerçekten ciddi sorunlardı benim için.
bence de yaptırmak saçma olur. uygun ikinci elde şuan fiyat performans maksimum 3500 tl vererek kesinlikle p30 üzmez. onun dışındaki hiçbir telefon fiyatını haketmiyor.Bende 9t pro var, ekranı kırıldı yaptırmaya 2 bin lira vermek yerine yeni telefon alayım dedim ama yeniler çok uçuk, senin gibi düşünüp çok para vermeme demdiğimi çin de alabileceklerim beni tatmin edip işte bu telefon istediğim telefon dedirtmiyor. Çok kararsız ve arada kalmış hissediyorum.