Hocam exynos çok ısınıyor diye söyleyenler çok sizce de öyle midir?s24 olabilir.
s23 plus batarya ve işlemci olarak benim gözümde s24ten üstün ancakHocam exynos çok ısınıyor diye söyleyenler çok sizce de öyle midir?
ben aldığımda evet ısınıyordu fakat ram plus ayarını kapattığımda sorun çözülmüştü ayrıca oyun oynayan biriyseniz exynos işlemciler çoğu oyuna optimize değil sizi üzebilir.onun haricinde herşeyi ile süperHocam exynos çok ısınıyor diye söyleyenler çok sizce de öyle midir?
s24 ün mü vardıben aldığımda evet ısınıyordu fakat ram plus ayarını kapattığımda sorun çözülmüştü ayrıca oyun oynayan biriyseniz exynos işlemciler çoğu oyuna optimize değil sizi üzebilir.onun haricinde herşeyi ile süper
ben telefon deneyimliyorum alıp satıyorum şuan elimde sadece iphone 12 vars24 ün mü vardı
şuan ne kullanıyorsun
kamera açısından aralarında fark var mıdır?ben aldığımda evet ısınıyordu fakat ram plus ayarını kapattığımda sorun çözülmüştü ayrıca oyun oynayan biriyseniz exynos işlemciler çoğu oyuna optimize değil sizi üzebilir.onun haricinde herşeyi ile süper
S24 exynos falan ama bence iPhone renklerine daha yakın çekiyor gözüm ona alıştığı için daha iyi geliyor banakamera açısından aralarında fark var mıdır?