Öneri Samsung S23 mü iphone 13 mü ?

Reaksiyon skoru
64
Arkadaşlar 2 telefon arasında kaldım. Aslında samsung almak istiyordum fakat vucut SAR değeri biraz yüksek gibi geldi ( Vucut SAR:1.304W/kg)
İphonede bu 0.99W/kg
Bu konu biraz kafamı kurcalıyor.
Ve diğer özelliklerini de göz önünde bulundurarak hangisini almalıyım ?
NOT: Benim için önemli olan 2 şey kamera ve batarya

S23 kullanan biri olarak net 23. 13 ten hatta 14 Pro max ten geçenlerr var. Baya da memnunlar. İos ve değer bakımından bağımlılığını yoksa zaten mantıklı olan S23 gibi

Samsung Galaxy S22 Ultra Alabilirsin S23 Yerine​

S23 veya s23+ almayı düşüyorum fiyatları biraz düşer mi acaba

S23 veya s23+ almayı düşüyorum fiyatları biraz düşer mi acaba
Saatli alıp satanlar 22liraya getirdi teknik olarak indirimlerden 23 e inmişti sanırım. Yakın zamanda bence çok düşmez saatle hediye ettiler o yüzden maks 3k düşer gibi geliyor

Hocam önceden Iphone cihaz kullanmadıysanız 13 alıp deneyin bence piyasası çok yüksek bir cihaz zaten. Daha öncesinde kullanıp memnun kalmadıysanız samsung cihazı alın. Ancak 13 beklentilerinizi karşılar diye düşünüyorum.

net s23 apple takıntılığınız ya da satarken biraz daha kolay olsun gibi bir şey düşünmüyorsanız alın geçin

Arkadaşlar 2 telefon arasında kaldım. Aslında samsung almak istiyordum fakat vucut SAR değeri biraz yüksek gibi geldi ( Vucut SAR:1.304W/kg)
İphonede bu 0.99W/kg
iphone al beğenmezsen değeri düşmeden satarsın az kullanıp samsung alırsın

Her iki cihazda genel kullanım açısından çok iyidir, batarya ve kamera açısından iki cihazda çok iyidir ama benim tercihim genel olarak iphone 13'tür nedenlerini arkadaşlar belirtmiş; piyasası olması, güncelleme desteği, uzun ömürlülük, performans ve stabillik vs.
Eğer ios kullanabilirim derseniz kesinlikle iphone 13 öneririm.

SAR değeri hakkında bir şüpheniz olmasın gayet normal değerler, zaten günümüzdeki cihazların hepsi belli bir standartın altında tutuluyor.

İphonede bu 0.99W/kg
s23 tek atar 13 e s23 e geç

Geri