Neler Yeni

Öneri Samsung s23'mü s22'mi

Arishem

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
29
İsim
Arda Bala
Bütçe
20000
Amacım s22 ve s23 arasında dağlar kadar fark var mı çünkü fiyatında var, s22'nin gerçekten ısınma sorunu var mı bunun gibi tecrübeleri olanlar bilgilendirirse memnun olurum. Yaklaşık bütçe 20.000 diyebiliriz o yüzden bu soruyu soruyorum. iPhone'lar çok pahalı, Poco gibi markaları pek düşünmüyorum Samsung odaklıyım. Genel olarak ay ve manzara fotoğrafları ve videolar çekmeyi sevdiğim için arka kamera önemli. Oyun çok fazla oynamıyorum. Uzun ömürlü yani en az 5-6 yıl götürmesi çok önemli malum ekonomi. Birde şarj süresi bir güne rahat yetmesi.

quistin

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
668
İsim
Fırat divitci
s22'den ne olursa olsun uzak dur da.

Crustieyy

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
36
İsim
samet demiray
Amacım s22 ve s23 arasında dağlar kadar fark var mı çünkü fiyatında var, s22'nin gerçekten ısınma sorunu var mı bunun gibi tecrübeleri olanlar bilgilendirirse memnun olurum. Yaklaşık bütçe 20.000 diyebiliriz o yüzden bu soruyu soruyorum. iPhone'lar çok pahalı, Poco gibi markaları pek düşünmüyorum Samsung odaklıyım. Genel olarak ay ve manzara fotoğrafları ve videolar çekmeyi sevdiğim için arka kamera önemli. Oyun çok fazla oynamıyorum. Uzun ömürlü yani en az 5-6 yıl götürmesi çok önemli malum ekonomi. Birde şarj süresi bir güne rahat yetmesi.
s22 de s23 de 1 gün boyunca götürmez knk emin olabilirsin

Knnmw

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,376
İsim
Kaan
Bir arkadaşımda var s22, kendisi de öyle söyledi ve çok ısınıyordu
Oyun oynarsanız ısınır telefonda arada bir insta tiktok yaparım birde fotoğraf çekerim diyorsanız alınabilir ama s23 alabiliyorken ne gerek var.

Top Bottom