Aynen dostum. Durduk yere kendisini bile ilgilendirmeyen bir konuda bana afedersin sallayan, seni ilgilendirmez sen yargılayamazsın diyen işe karışan birine bende düzgünce kendimi ifade ettim diye, iğneleyici konuşmuş, saygı görmeyen biri oluyorum.iğneleyeci dili bir kenara bırakırsan saygı görmeye başlarsın etrafından
Sana gelince daha iğneleyici bile yazamayan yine seni ilgilendirmediği halde ve konuyu kendi aramızda konuşup kapattığımız halde salça olan birinden saygı görmeyi veya saygı görme konusunu geçtim, saygı kelimesini senin yanında kullanmam, seninle tartışmam bile. Zaten benim ne yazdığım değil seni sadece karşıdaki yani benim cevap verdiğim kişiyi ilgilendirir.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Son olarak benim düşüncelerime katılmayabilirsin, saygı da duymayabilirsin ki bu umrumda bile değil ama gelip te durduk yere salça olup saygıdan bahsediyorsan, bence sen her yere salça olmayı bırakırsan saygı görmeye başlarsın etrafından.iğneleyeci dili bir kenara bırakırsan saygı görmeye başlarsın etrafından
Lütfen daha fazla bu konuyu uzatmayalım. Konuyu zaten bitirdik en başta yazdığım kişiyle. Seninle konuştuğum konu yok, seni ilgilendiren durum da yok. İyi günler dilerim.