Amazonun **. Bu tarz kampanya haftalarında kargo gelmek bilmiyor.acelesi olmayan alsın amazondan200 300 fazla verip amazondan almak daha mantıklı
Beklenir. Garanti koşullarına bakacak olursak. Amazon daha sağlıklıAmazonun **. Bu tarz kampanya haftalarında kargo gelmek bilmiyor.acelesi olmayan alsın amazondan
Prime üyesiyim 2 gün sürdü kargomun gelmesi. Hepsiburadadan 4 gün oldu ıslak mendil siparişi gelmedi. Amazondan daha hızlı gelemez.Amazonun **. Bu tarz kampanya haftalarında kargo gelmek bilmiyor.acelesi olmayan alsın amazondan
Bende prime üyesiydim. Bir işlemci aldım 4 gün kargoya verilmedi. O sırada n11 den başka işlemci aldım amazondan sonra almama rağmen daha önce geldi. Amazon işlemcisini iade edeyim dedim 10 gün kargoda bekledi iade gitmek için. En sonunda lanet olsun dedim aldım işlemciyi attım sarı sayfaya ilana. Amazon üyeliğimi komple sildim. Bunlar tamamen yüzüne gözüne bulaştırdı.işin bol tarafı işlemcide garanti de gözükmüyor. Amazon Türkiye'den alışveriş yapılmaz. Ben boyumun ölçüsünü aldım. Gümrük limiti artarsa japon yada alman amazonundan alırım.Prime üyesiyim 2 gün sürdü kargomun gelmesi. Hepsiburadadan 4 gün oldu ıslak mendil siparişi gelmedi. Amazondan daha hızlı gelemez.