❌İndirim Bitti! Samsung S24 FE 8/256 + 65W Şarj Aleti + Buds 3 25.497 TL

Kablosuz şarj standından çıkan 25W'lık şarj aleti başka bir markaymış. Samsung s24fe'yi bununla şarj etmek zararlı olmazmı? 65W olanımı kablosuz olanımı almak daha mantıklı olur? Bilgisi olan varmı
nerde gördüysen yanlış bilgilendirme olduğunu düşünüyorum bir çok Türkiye sınırları içinde çekilmiş kutu açılımı yapan kişinin videosuna baktım hepsinde çıkan adaptör Samsung markasına ait. Bu iletiğim video izledim videoalardan biridir.

nerde gördüysen yanlış bilgilendirme olduğunu düşünüyorum bir çok Türkiye sınırları içinde çekilmiş kutu açılımı yapan kişinin videosuna baktım hepsinde çıkan adaptör Samsung markasına ait. Bu iletiğim video izledim videoalardan biridir.
15w diyor videoda adam ama aynısı mı bilemiyorum seri no okunmuyor.

Doğrudur teşekkür ederim internette bu tür yazılar görmüştüm doğru değilmiş demekki.

Kablosuz şarj standından çıkan 25W'lık şarj aleti başka bir markaymış. Samsung s24fe'yi bununla şarj etmek zararlı olmazmı? 65W olanımı kablosuz olanımı almak daha mantıklı olur? Bilgisi olan varmı
hocam samsung markali bi kutudan samsung disinda bisey cikmasi imkansiz, buyuk ihtimal iade gormus bi kutudur ve iade eden kisinin adaptoru degistirmis olmasi yuksek ihtimal. baska bisey aklima gelmedi,
samsung un bircok yan urunu (kablosuz sajlarm powerbanklar dex station lar vs) hicbirinde samsung oomayan bi adaptor gelmedi

S24 ultra 512 gb şarj aletiyle beraber 66 bine falan geliyor en ucuz pttavm de saçma sapan satıcılarda bile 64 bin sadece telefon. Az bir birikim olsaydı kenarda direkt çekecektim ama bu fırsatta da alamazsam birdaha hayal gibi...

Ekler

• resim_2025-04-03_231535735.png
    resim_2025-04-03_231535735.png
    4.1 KB · Hit: 100
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,169,753
Üyeler
185,795
Son üye