ssserdafrrrr
80+
- Reaksiyon skoru
- 6
gün için de yenileniyor. yarın sürekli bakın.İşten yeni geldim ah ah kaçırdım galiba kalmamış hiç
gün için de yenileniyor. yarın sürekli bakın.İşten yeni geldim ah ah kaçırdım galiba kalmamış hiç
Hocam stok yenilenir değil mi hüngür hüngür ağlayacağım ya. 2 gündür takip ediyorum öğlen kestireyim dedim stok gelmiş bitmiş hemen.gün için de yenileniyor. yarın sürekli bakın.
bence kesin gelir , ara ara bakmak lazımHocam stok yenilenir değil mi hüngür hüngür ağlayacağım ya. 2 gündür takip ediyorum öğlen kestireyim dedim stok gelmiş bitmiş hemen.
Hergün yenilenir stok, yarın alırsınız.Hocam stok yenilenir değil mi hüngür hüngür ağlayacağım ya. 2 gündür takip ediyorum öğlen kestireyim dedim stok gelmiş bitmiş hemen.
bence kesin gelir , ara ara bakmak lazım
Teşekkür ederimHergün yenilenir stok, yarın alırsınız.
sen alabildin mi?Hergün yenilenir stok, yarın alırsınız.
Hacım her renk ve hafıza kombinasyonunu dene stokta olanı atıyor sepete ben de deneyerek buldum. 256lık siyah renginde vardı bir de mor rengindeS24 ultra var mı kampanyada sepete atıyorum ama ödeme adımında kayboluyor
Burayı takip edebilirsin.Saat 16 gibi mi stok açıldı? Babama telefon bakıyorum, stok gelirse haberleşmeyi nasıl sağlarız?![]()
kesinlikle geçİphone 11 den geçmeye değer mi? İşimi görüyor hala 11 ama ileride son güncellemesini alacak. Bu da soru mu dersiniz bence, 11'i seviyorum ama bi dürttü değiştirsem mi fikri beni de![]()
Yarın müşteri hizmetleri ile konuş, genelde bilgileri oluyor. Kampayn nisanın bitimine kadar, yenilenir diye düşünüyorum.Hocam stok yenilenir değil mi hüngür hüngür ağlayacağım ya. 2 gündür takip ediyorum öğlen kestireyim dedim stok gelmiş bitmiş hemen.
hocam eğer telegramınız varsa burda yazan kullanıcı adımla bana telegramdan yazıp bildiriminizi açın stok gelirse mesaj atarım. Takipteyim çünkü benSaat 16 gibi mi stok açıldı? Babama telefon bakıyorum, stok gelirse haberleşmeyi nasıl sağlarız?![]()