Kesinlikle evet20fe den 24 fe geçilir mi
ikiside elimdeyken kamerasını karşılaştırdım pek fark yoktu açıkçası. Sadece Kamera için geçilmez yani.20fe den 24 fe geçilir mi
Kulaklık ile 24 bine denk geliyor şuan kargo bekliyor iptal etsemmi karar veremedim 1.5 yıl oldu 20fe alalıikiside elimdeyken kamerasını karşılaştırdım pek fark yoktu açıkçası. Sadece Kamera için geçilmez yani.
Hocam nasıl 24 bine kargo bekliyor şu an. Ben stok göremedim.Kulaklık ile 24 bine denk geliyor şuan kargo bekliyor iptal etsemmi karar veremedim 1.5 yıl oldu 20fe alalı
Bu fiyatları bir daha bulamayız gibi hocam, bırakın dursun, sadece telefon, 25.5k civarı gidip geliyor zaten.Kulaklık ile 24 bine denk geliyor şuan kargo bekliyor iptal etsemmi karar veremedim 1.5 yıl oldu 20fe alalı
Yanında verdiği ürünler üç portlu 65W şarj aleti ve üst segment Buds 3 kulaklık. 500 TL Redmi kulaklık falan vermiyor yani yanında verdiği ürünler sağlam ürünler.Telefon normal piyasa fiyatina geliyor zaten yanında adaptörle kulaklık ücretsiz gelmiş oluyor sadece. Çokta bir indirim oldugu söylenemez açıkcası
2 gündür adaptör yok zaten, ben de dahil mecbur kablosuz şarj ile aldıkAlan arkadaşlar: 65w adaptörü mü aldiniz yoksa kablosuz şarj aleti mi ?