❌İndirim Bitti! Samsung S24 FE 8/256 + 65W Şarj Aleti + Buds 3 25.497 TL

Gectigimiz 1 2 hafta icinde teknosa 24.5k sattigini gordum. Cokta heycanlanmadim. Sarj ve kulakligi 1k'ya alma heycani olmus topicte.
25.5K gibi fiyata samsung eko sistemi kurmuş oluyorsunuz hemen hemen, teknosada geçenlerde 23k civarına alınabiliyordu 2K kupon ile, 1k bonus kampanyası ile 22k civarına alanlarda vardı. şu piyasada yurtiçi cihaz alacaklar için fiyat iyi.

Alan arkadaşlar: 65w adaptörü mü aldiniz yoksa kablosuz şarj aleti mi ?

2 gündür adaptör yok zaten, ben de dahil mecbur kablosuz şarj ile aldık

s24fe alanlar için kablosuz şarj daha mantıklı çünkü kablosuz şarjın içinden zaten 25w adaptör çıkıyor kısacası 2 taşta 1 kuş vurmuş oluyorsunuz. 65w'lik adaptörü pek kullanacağınız bir alanı yok o yüzden kablosuz şarj daha mantıklı bende s24+ almama rağmen kablosuz şarjı tercih ettim. Tekrardan birine s24fe almamız gerekiyor eğer 2 üründen(kablosuz şarj ve adaptör) de stok olursa yine kablosuz şarjı tercih edeceğiz.

ben dün adaptörlü olarak aldım, arama yerine adaptör yazıp girince stok görünüyordu öyle sepete ekleyip indirimli aldım
Ben alırken 3 ürünü de üstten aratarak ekledim normalde telefon harici gözükmüyordu. 65W adaptör olsa da kablosuz standı alırdım benim işime daha çok yarayacak

Ben alırken 3 ürünü de üstten aratarak ekledim normalde telefon harici gözükmüyordu. 65W adaptör olsa da kablosuz standı alırdım benim işime daha çok yarayacak
doğru evet zaten siz içinden adaptör çıktığını söylemeseniz herkes adaptör bekleyecekti ben de önceden bilseydim kablosuzu alırdım

Alan arkadaşlar: 65w adaptörü mü aldiniz yoksa kablosuz şarj aleti mi ?
kablosuz şarj aleti
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Gectigimiz 1 2 hafta icinde teknosa 24.5k sattigini gordum. Cokta heycanlanmadim. Sarj ve kulakligi 1k'ya alma heycani olmus topicte.
telefon 256gb 128 değil satılanlar 128gb olanlar

şu an en ucuz 256 26 bin tl den satışta 24 23 e satılanlar hep 128 gb lık versiyonları
1743679311417.png

kablosuz şarj aleti

telefon 256gb 128 değil satılanlar 128gb olanlar

şu an en ucuz 256 26 bin tl den satışta 24 23 e satılanlar hep 128 gb lık versiyonlarıAlıntıyı görüntüle
Bir tek senin mi kafan çalışıyor dostum. Kaça satıldığını söyleyince seninki 256 değildir. 128'dir diye cevap veriyorsun. Okuduğunuzu anlamaya çalışın. Töbe töbe.

S24 FE ve şarj aleti stoğu gelmiş Buds 3'ün de stoğu birazdan gelir sanırım.

Dün sipariş verenlerin siparişleri ne durumda? Siparişim yarın teslim edilecek gözüküyor ama hazırlanma aşamasına geçemedi hala.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,169,342
Üyeler
185,713
Son üye
skriqy
Geri