❌İndirim Bitti! Samsung S24 FE 8/256 + 65W Şarj Aleti + Buds 3 25.497 TL

ikiside elimdeyken kamerasını karşılaştırdım pek fark yoktu açıkçası. Sadece Kamera için geçilmez yani.
Kulaklık ile 24 bine denk geliyor şuan kargo bekliyor iptal etsemmi karar veremedim 1.5 yıl oldu 20fe alalı

Kulaklık ile 24 bine denk geliyor şuan kargo bekliyor iptal etsemmi karar veremedim 1.5 yıl oldu 20fe alalı
Bu fiyatları bir daha bulamayız gibi hocam, bırakın dursun, sadece telefon, 25.5k civarı gidip geliyor zaten.

Telefon normal piyasa fiyatina geliyor zaten yanında adaptörle kulaklık ücretsiz gelmiş oluyor sadece. Çokta bir indirim oldugu söylenemez açıkcası.

Son düzenleme:
Telefon normal piyasa fiyatina geliyor zaten yanında adaptörle kulaklık ücretsiz gelmiş oluyor sadece. Çokta bir indirim oldugu söylenemez açıkcası
Yanında verdiği ürünler üç portlu 65W şarj aleti ve üst segment Buds 3 kulaklık. 500 TL Redmi kulaklık falan vermiyor yani yanında verdiği ürünler sağlam ürünler.

telefon stokta gözüküyor şu an fakat kulaklık ve adaptör gelmemiş getirirler muhtemelen

Alan arkadaşlar: 65w adaptörü mü aldiniz yoksa kablosuz şarj aleti mi ?

Gectigimiz 1 2 hafta icinde teknosa 24.5k sattigini gordum. Cokta heycanlanmadim. Sarj ve kulakligi 1k'ya alma heycani olmus topicte.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,169,374
Üyeler
185,717
Son üye
Tunç1122
Geri