S24fe kullanıyorum gayet memnunum tavsiye ederim.Samsung s24 fe ile iphone 13 arasinsa kaldim hangisini alayim
ikisi farklı tarihte çıkmış fakat s24 daha güçlü ve daha ucuz iphone 13 zaten destek bitcek 17 çıkarsaSamsung s24 fe ile iphone 13 arasinsa kaldim hangisini alayim
11 bile hala güncelleme alıyor, 13 en az 2027'ye kadar güncelleme alır.ikisi farklı tarihte çıkmış fakat s24 daha güçlü ve daha ucuz iphone 13 zaten destek bitcek 17 çıkarsa
Ön kamera ve video performansına önem veriyorsan net 13, bunlar aman aman önemli değilse S24 Fe.Samsung s24 fe ile iphone 13 arasinsa kaldim hangisini alayim
aga değiştir pp korkuyorum11 bile hala güncelleme alıyor, 13 en az 2027'ye kadar güncelleme alır.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Ön kamera ve video performansına önem veriyorsan net 13, bunlar aman aman önemli değilse S24 Fe.
neden alınmaz?s24 fe exynos'sa alınmaz. iphone neredeyse 4 yıllık bir cihaz şarj ve ısınma yönünden dezavantajlı
exynoslar çıktığından beri mimli. ısınma sorunları, şarj sorunları, oyun performansı düşük. samsung alırken snapdragonlu almak önemlineden alınmaz?
Peki 25k bütçede xiaomi ve apple olmayan hangi telefonları önerirsinizexynoslar çıktığından beri mimli. ısınma sorunları, şarj sorunları, oyun performansı düşük. samsung alırken snapdragonlu almak önemli
o fiyata fazla bi seçenek yok çünkü çok arada. ip13 öne çıkıyor biraz daha para verirsenizPeki 25k bütçede xiaomi ve apple olmayan hangi telefonları önerirsiniz