Donanım Adam
80+
- Reaksiyon skoru
- 41
merhaba facebook marketplacede ilan oluştururken s24 ultra telefonum baya donuyor bunun sebebi nedir?
yok hocam arkadaşımın iphone 14 ünde böyle bir sorun yokbaşka cihaz da oluyormu? telefon ile alakalı olduğunu düşünmüyorum
Peki başka androidde böyle bir sıkıntı var mı denedinizmi?yok hocam arkadaşımın iphone 14 ünde böyle bir sorun yok
hocam baska bir android cihazla denedim böyle bi sorun olmadı ve instagramda reels izlerkende ara sıra videolar donuyor videolar tam yüklenmiyor vs gibi sorunlarda varSanmıyorum android ile ios arasında fark olur başka bir android ile denermisiniz
Ui 7 geldi mi?merhaba facebook marketplacede ilan oluştururken s24 ultra telefonum baya donuyor bunun sebebi nedir?
şuanki sürüm 6.1 hocamUi 7 geldi mi?
şuanki sürüm 6.1 hocam
cıhaz yd değilse gelmesi lazım s23 de Ui7 var birkaç gün önce geldiUi 7 geldi mi?
Belki ondandır diyecektim.şuanki sürüm 6.1 hocam
Benimki yd gelmedi dahacıhaz yd değilse gelmesi lazım s23 de Ui7 var birkaç gün önce geldi
güncellemeleri kontroll ettim gelmiş hocam yapıyorum şuancıhaz yd değilse gelmesi lazım s23 de Ui7 var birkaç gün önce geldi
Belki ondandır diyecektim.
Bende de s23 ultra var sorun yok ama arkada 4-5 uygulama açık kasma yok.
Telefonu uzun süredir kapatıp açmadıysan yap
Uygulamaları güncelle
Ram plus kullan sanal ram
Depolama alanı dolu olabilir
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Benimki yd gelmedi daha
ben 28 Nisan'da güncelleme gelince direk yükselttim yd için emin değilim ama kayıt yapılmadıysa gelmiyor diye biliyorum yanlışım varsa düzeltin lütfenBelki ondandır diyecektim.
Bende de s23 ultra var sorun yok ama arkada 4-5 uygulama açık kasma yok.
Telefonu uzun süredir kapatıp açmadıysan yap
Uygulamaları güncelle
Ram plus kullan sanal ram
Depolama alanı dolu olabilir
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Benimki yd gelmedi daha
sizce bu sorunlar düzselirmi güncelemeden sonra?ben 28 Nisan'da güncelleme gelince direk yükselttim yd için emin değilim ama kayıt yapılmadıysa gelmiyor diye biliyorum yanlışım varsa düzeltin lütfen