Tommy Alemdar
80+

- Reaksiyon skoru
 - 3

samsung s24 ultraya geçiçi imei atma var mı mesela 4aylık imei atma gibi

arada bir acılıyor derken hocam bende s23 falan alıp yaptırmayı düşünüyorumyeni modellere imei atilamiyor server kayit yapilabilir sadece o da arada bir aciliyor
S23 de daha sık aciliyorarada bir acılıyor derken hocam bende s23 falan alıp yaptırmayı düşünüyorum
açılıyor derken neyi kastettiğinizi anlayamadım açılan ne bu konularda bilgim yok hiçS23 de daha sık aciliyor
daha detaylı anlatabilir misinyeni modellere imei atilamiyor server kayit yapilabilir sadece o da arada bir aciliyor
açılıyor derken neyi kastettiğinizi anlayamadım açılan ne bu konularda bilgim yok hiç
Server kayıtlarında serverlar ara ara açılıp kapanıyor. Bu durum s23 serisi için çok daha fazla server açılıyor ama s24 serisi çıktığından beri sadece 1 kere açıldı s25 serisi için ise hiç açılmadı. s24 ve s25 almak aşırı riskli açılacak gibi durmuyor açılsa bile baya uçuk fiyatlar isteneceği kesin çünkü s24 serisinde bile 10k ya yapıyorlardı.daha detaylı anlatabilir misin
ayrıca ortalama fiyatı ne kadardır
mesela açıldı s23 için bir kere yapılınca işlem tamammı server kapanınca sorun olmuyor mu yaniServer kayıtlarında serverlar ara ara açılıp kapanıyor. Bu durum s23 serisi için çok daha fazla server açılıyor ama s24 serisi çıktığından beri sadece 1 kere açıldı s25 serisi için ise hiç açılmadı. s24 ve s25 almak aşırı riskli açılacak gibi durmuyor açılsa bile baya uçuk fiyatlar isteneceği kesin çünkü s24 serisinde bile 10k ya yapıyorlardı.
Yok hocam bir kere atıldı mı tamamdırmesela açıldı s23 için bir kere yapılınca işlem tamammı server kapanınca sorun olmuyor mu yani
Kapanalı kaç ay oldu ben şahsen açılacağını düşünmüyorum .mesela açıldı s23 için bir kere yapılınca işlem tamammı server kapanınca sorun olmuyor mu yani
sizce s23 ultra mı yd yoksa sıfır s24fe miYok hocam bir kere atıldı mı tamamdır